Emma

OCTOPUS ARTSHOP

2010.08.15. 11:04

Programkereső

Veszélyes dolog ez a Sziget. Nem feltétlenül a kelleténél részegebb és vidámabb turisták, hanem a megvásárolható különleges termékek mennyisége miatt is.

Ugyanis sok minden túl jó és nehéz ott hagyni. Valóban színes a felhozatal, amihez amúgy Budapest zugainak bejárásával jutnánk, a Szigeten egy helyen van elénk kirakva. Van "Buda" és van "Pest", van "Tegnap" és van "Holnap" fülbevaló ajándék "Sohá"-val, a biciklik és a macskák pedig kifejezett előnnyel rendelkeznek a kiegészítők terén. Szem-szájnak ingere.

Octopus Artshop
Octopus Artshop

Amellett hogy az emlegetett Artshopban már negyedik éve lehet egészen hatalmas összegeket költeni a legfrisebb magyar designtermékekre, idén mindennap 16:30-kor egy-egy flashmob rekordkísérletet is rendeztek/rendeznek az boltosok.

Méghozzá ilyeneket:
augusztus 11. szerda – Be Droid
augusztus 12. csütörtök – Fro-Zen
augusztus 13. péntek – Giant-A (ráadás éjfélkor)
augusztus 14. szombat – Bubble-Flash
augusztus 15. vasárnap – Polifight

Nem maradt el a biciklis divatbemutató sem, ahol az Artshopban megtalálható ruhákat és kiegészítőket augusztus 12-én csütörtökön 15:30 órakor Kerro Zsuzsanna Serin felvezetésében Berki Szofi, Miklusicsák Aliz, Németh Orsolya és a fiúk mutatták be.

2010. augusztus 11-16.
Hajógyári-sziget, Octopus Összművészeti Helyszín
Sziget Fesztivál 2010

Meglepetésprogramokkal és játékokkal nyitástól zárásig még mindig vár mindenkit a Cangira, a Dotty, a Koodform, Magony Zsuzsanna, a Marabu, a Miku, a Musu és Tomasz Bohusek.