Márk

Nem mű élvezet

2010.11.18. 17:29

Programkereső

A Budapest Art Fair ismét kortárs műalkotásokkal és kiváló programokkal várja a látogatókat.

A művészeti vásárok a világon mindenhol kiemelt eseményei a műkereskedő szakmának, ám ezen a műfajon belül is különösen érdekesek a kortárs vásárok. Ezen alkalmakkor ugyanis minden művészetek közül is a legizgalmasabbal, a mellettünk alakuló, jövőbe nyújtózó alkotások összeségéből kaphatunk ízelítőt, azaz a kortárs művészetből.

Emmanuel: Gáztámadás egy tervezőstúdióban (1930-as éve vége)
Emmanuel: Gáztámadás egy tervezőstúdióban (1930-as éve vége)

Nem lesz ez másként a Budapest Art Fair esetében sem, amelyet november 25-28-a között ismét a Műcsarnokban rendeznek meg. A kiállítók között, a külföldi galeristák mellett a budapesti galériák színe-java felvonul, így többek között a 2B, az Inda, a Videospace, a Vintage és a Kieselbach Galéria.

A kiváló alkotások mellett lesz tárlatvezetés, speciális WAMP, filmek, előadás és az Optimizmus kora című nagyszerű kísérő kiállítás, amely Alexander Rodcsenko és kortársainak fotómunkáit mutatja be, kiválóan összefoglalva az orosz fotográfia 1920-30-as évekbeli történetét.

Kérdésünk: Melyik stílusirányzat köthető Rodcsenko nevéhez?

A helyes választ november 23-ig megjelölő olvasóink közül öten partnerükkel együtt a Fidelio.hu vendégeként vehetnek részt az eseményen.

A játékban csak regisztrált felhasználóink vehetnek részt a bejelentkezést követően.