Hella

Art of Party

2011.05.06. 07:56

Programkereső

Különleges kiállítás és party varázsolja el a Symbol látogatóit péntek 13-án.

Többszörös gondolati csavar nyomán született meg a F-Lux szervezőinek fejében az Art of Party koncepciója, és elnézve az este programkínálatát, csak hálásak lehetünk ezekért a csavarokért. A teremtő nő ‒ péntek 13. ‒ fény ‒ művészet ‒ party hívószavak köré felépített eseménysorozatnak az óbudai Symbol ad otthon, a házigazdája pedig Karafiáth Orsolya költőnő lesz, akire nem kevés feladat hárul majd.

Elsőként a 12+1 kiállítás megnyitóját kell levezényelnie, ahol 12 kiváló kortárs képzőművész ( Barabás Zsófi, Csurka Eszter, Drozdik Orsolya Göbölyös Luca, Kórodi Luca, Magyarósi Éva, Pittmann Zsófi, Reigl Judit, Soós Nóra, Szilágyi Lenke, Tóth Angelika, Verebics Ágnes) és egy általuk választott amatőr munkáit tekinthetik meg az érdeklődők. Ezt követően irodalmi felolvasáson találkozhatunk vele Tóth Kriszta, Bárdos Deák Ági és Kiss Tibor Noé társaságában, az est további részében pedig bárhol összefuthatunk vele, akár a Negatív Varieté különleges vetítésén, esetleg Király Tamás rendhagyó divatbemutatóján, az Anima Sound System koncertjén vagy a DJ-k izzította tánctéren.

Kérdésünk: Ki az F-Lux Art of Party házigazdája?

Ha Ön is szeretne részt venni ezen a pezsgő péntek 13-án, május 11-ig válaszoljon kérdésünkre. A helyes választ beküldők közül ketten partnerükkel együtt a Fidelio vendégeként vehet részt az eseményen a Symbolban.