Beáta, Izolda, Lea

I love JÓ

2012.02.10. 13:20

Programkereső

A Nap-Hold Egyesület szervezésében február 7-én nyílt meg az a tudatos vásárlást és fogyasztást népszerűsítő szemléletformáló kampány, amely két héten keresztül látható a veszprémi Pannon Egyetemen.

Az I love JÓ - Azt vedd, ami JÓ neked! szlogennel futó kampány 2011 őszén indult Veszprém megyében. A környezettudatosság oldalát hangsúlyozta, egyéni felelősségvállalásra ösztönözve a fogyasztási lázban égő fiatalokat, hasznos tippekkel segítve őket egy fenntarthatóbb életmód kialakításához.

A kampány keretén belül meghirdetett Képeslaptervező pályázatra olyan házilag készített képekkel és fotókkal lehetett nevezni, melyek jó példákat mutattak be a tudatos vásárlásra - vagy épp nemvásárlásra - az alkotók egyéni látásmódján keresztül. A beérkezett 60 pályamű közül a szakmai zsűri négy képet választott ki, melyek tavaly novemberben freecard formájában kerültek terjesztésre a megye kulturális intézményeiben és szórakozóhelyein.

Ez a 4 kép további 12 - hol vicces, hol elgondolkodtató, művészi igénnyel kidolgozott vagy sebtiben összemontázsolt, de mindenképp ötletes - alkotással együtt tekinthető meg a Pannon Egyetem Közművelődési Titkársága jóvoltából megvalósuló kiállításon február 7. és 20. között a Pannon Egyetem B épületének aulájában.

Az I love JÓ projekt áprilistól Fejér megyében folytatódik, ahol a szervezők szintén nagy sikerre számítanak, hiszen az emberek mindenhol szeretik a JÓt.

I love JÓ
Pannon Egyetem (Veszprém), B ép. Aula - 2012. február 7-20.