Ágnes

Pecha Kucha Night Budapest vol.27

2012.03.20. 14:37

Programkereső

Március 22-én 20 órakor kezdődik a KÉK - Kortárs Építészeti Központ által öt éve elkezdett projekt a Toldiban, megújult szervező csapattal - a téma az újszerű építészet és design.

A megszokott előadásokon többek között olyan kérdések merülnek fel, mint például hogy hogyan kapcsolódik össze a digitális fényfestés az épületek architektúrájával? Vagy hogy vajon milyen lehet hallgatóként részt venni egy kizárólag napenergiát hasznosító, energia-hatékony lakóépület tervezésében? Milyen a jó bor és kiváló épület viszonya? Fiatal építészek és designerek tesznek kísérletet arra, hogy bebizonyítsák, meg lehet válaszolni ezeket a kérdéseket hússzor húsz másodpercben. Az előadások után zenés móka (Clairvo) és sör mellett lehet mindenfélét kérdezni az alkotóktól.

Toldi Mozi (épület)
Toldi Mozi (épület)

Előadók: ZOA, Építész Stúdió (Füleky Borászat), Odoo Projekt, Visy Dóri, Szőke Gergő, Paint UP!, Ferenczi Huba (FSH 2012 V.I.P-pavilon tervpályázat), Csepregi Balázs, Kukucska Gergő (Velencei Biennálé pavilonterve) és Semi Boudhiaf (könnyűszerkezetes ház, 3 nap alatt).