Antal, Antónia

Együttműködés a Kép a falon portállal

2012.05.11. 08:21

Programkereső

Új kiadvánnyal bővült a Fidelio Média portfóliója: a rövid idő alatt rendkívüli népszerűségre szert tett Kép a falon festőművészeti portál és közösség elsősorban a festészet, tágabban a képzőművészet szerelmeseit, illetve művelőit várja érdekes tartalmakkal és szolgáltatásokkal.

Az oldal megőrzi önállósságát, azt továbbra is az alapító-főszerkesztő Fülöp Miklós gondozza. A Kép a falon tervei között szerepel a felhasználói élmény fokozását és strukturális változásokat is megcélzó fokozatos fejlesztés. A portál lehetőséget biztosít festőművészeknek a szélesebb körű bemutatkozásra, műveik terjesztésére, azok megvitatására.

Kép a falon
Kép a falon

Az alkotókon kívül a képzőművészeti galériákat és a művészet iránt érdeklődő és fogékony műkedvelőket is meg kívánja szólítani, látogatóinak lehetősége nyílik alkotói közösséget formálni, hozzászólásaikkal egymás egyéni fejlődését segíteni. Az együttműködés során a Fidelio Média a festőművészek számára még szélesebb körű megjelenést tervez biztosítani a nyomtatott kiadványaiban és online felületén, de a tervek között  szerepel a Kép a falon tehetséges alkotóinak egyéb jellegű támogatása, amely kiállítások szervezésében és további médiatámogatásban is megvalósulhat.