Klaudia

Tovább nyaral a divat Bécsben

2012.08.11. 08:03

Programkereső

A magyar NUBU lett augusztusban a hónap designere: folytatódik a MuseumsQuartier Summer of Fashion - A divat nyara elnevezésű rendezvénysorozata.

Az MQ különböző programjain meg is lehet vásárolni a bemutatkozó márkák kreációit, az urban stílust képviselő NUBU-kollekció darabjait szeptember 7-ig árulják. A Summer of Fashion programját a Combinat és az MQ Point alkotói - pitour, artista, km/a, Aquanauta, Nubu, Mila Miyahara - és a PATZAIKIN divatbemutatója zárja augusztus 22-én. Itt az őszi és téli szezon kötelező darabjairól és újdonságairól is lehet majd tájékozódni.

A bécsi MuseumsQuartier nagyszabású rendezvénysorozata szeptember közepéig tart, célja, hogy kiállításokon, film- és divatbemutatókon, performanszokon, designer-prezentációkon és vitafórumokon keresztül a divat legkülönbözőbb momentumaiba avassa be az érdeklődőket miközben élénk diskurzusra ösztönzi a divat- és a művészeti élet szereplőit. A Summer of Fashion-höz a Múzeumnegyed intézményei mellett több más kiállítóhely, fesztivál és oktatási intézmény is csatlakozott.

A divat története (Bécs, MuseumsQuartier - Summer of Fashion - A divat nyara)
A divat története (Bécs, MuseumsQuartier - Summer of Fashion - A divat nyara)