Zita, Mariann

Itt a WAMP Karácsony!

2012.12.04. 09:05

Programkereső

Az utolsó hónapban három alkalommal jelentkezik a design vásár ünnepi kiadása: december 9-én, 16-án és 23-án reggeltől estig várják a standok a Millenáris B és D csarnokában, december 23-ig pedig az újabb pop-up store-t is meg lehet látogatni a MOM Parkban.

Vásár

A WAMP-on bemutatkoznak a novemerben bemutatkozott új szekcióik is. Az ünnepek alkalmából a szervezők egy fedél alá hozták a minőségi gasztronómiai termékeket (Spájz), a trendi kiegészítőket (Fashion), az antik csecsebecséket (Vintage), a gyerekruhákat (Mini) és a kortárs képzőművészetet (Art). A vásár az adventet megelőző időszakban ennek az öt témakörnek a képviselőit vonultatja fel a térben is elkülönülten, de természetesen a jól ismert designer kiállítók is ott lesznek a már megszokott formában: minőségi termékeket kínáló magyar tervezők és gyártók termékeit találjuk a vásáron.

WAMP Karácsony, pop-up store
WAMP Karácsony, pop-up store

Pop-up butik

Az adventi időszakban közel húsz magyar designer termékét felvonultató ideiglenes üzlet is várja az érdeklődőket. A MOM Park és a WAMP közös projektjében bő három hét alatt a WAMP két vadonatúj márkája, a WAMP Fashion és a WAMP Mini tematikájához illeszkedő tárgyak szerepelnek majd. Az érdeklődőknek lehetősége lesz adakozni is az állami gondoskodásban élő gyermekeket felkaroló KUL Alapítvány javára.

A Fashion prémium kategóriájú ruhákat, öltözék-kiegészítőket és táskákat, a Mini pedig gyerekruhákat, gyerekkönyveket, textil- és egyéb játékokat és sok más olyan tárgyat kínál majd, amelyek méltán igényt tarthatnak a legkisebbek és szüleik figyelmére. Az ünnepek előtt néhány különleges lakberendezési kiegészítővel is készül a WAMP: egyedi lámpák, vagy printekkel készülő párnák és puffok is találhatóak az ületben.

WAMP Karácsony, pop-up store
WAMP Karácsony, pop-up store