Fülöp, Evelin

A lencsevégre kapott vadon

2013.03.14. 14:30

Programkereső

Legyen a Fidelio vendége a világ legizgalmasabb természetfotóiból nyílt kiállításon a Magyar Természettudományi Múzeumban! JÁTÉK

A Veolia Environnement Wildlife Photographer of the Year természetfotós verseny mint minden évben, így 2012-ben is óriási érdeklődést váltott ki. A világ több mint 90 országából több tízezer képet neveztek amatőr és profi fotósok a világ egyik legismertebb természetfotó versenyére.

Wildlife Photographer of the Year
Wildlife Photographer of the Year

A BBC Wildlife Magazin és a Natural History Museum közös rendezésében megvalósuló kiállítás 48 évet meghaladó múltra tekint vissza, és talán joggal mondhatjuk, hogy a világ legnépszerűbb természetfotós megmérettetésévé vált az elmúlt évek során. A nyertes képeket minden évben legelőször a Londoni Természettudományi Múzeumban mutatják be, majd a kiállítás világkörüli turnéra indul. Így érkezett most ismét, immár 6. alkalommal Magyarországra is, a Magyar Természettudományi Múzeumba. A kiállítást világszerte több millió ember láthatja.

A kiállítás célja a természet megismerésének és felfedezésének elősegítése, és a környezettudatos szemléletmód propagálása. Megtekinthető a Magyar Természettudományi Múzeumban május 12-ig.

Wildlife Photographer of the Year
Wildlife Photographer of the Year

Játsszon velünk, és ismerje meg a világ legjobb természetfotóit! Az alábbi kérdésre március 21-én 15 óráig helyesen válaszolók között páros belépőket sorsolunk ki a Magyar Természettudományi Múzeum jóvoltából.

Kérdésünk: Milyen nemzetiségű az a fotós, aki 2010-ben két díjat is nyert a Wildlife Photographer of the Year pályázaton?