Klaudia

Nyári divat trendek a WAMP-on

2013.05.10. 13:00

Programkereső

A tavaszi szezon utolsó design vásárára május 12-én a Váci1-ben kerül sor. A belvárosi helyszínen ez alkalommal nem csupán a legjobb magyar tervezők és márkák mutatkoznak be, de a 2013 nyári divat trendeket is felvonultató kiállítással is készülnek a szervezők.

A WAMP-on kizárólag minőségi tárgyakkal találkozhatnak a látogatók, hiszen ez az egyetlen olyan design vásár, ahol a résztvevők előzetes zsűrizésen vesznek részt. A kínálatban egyedi és kis szériás ruhák, táskák és öltözék kiegészítők szerepelnek, emellett jó néhány, kifejezetten gyerekeket célzó márka is képviselteti magát, s természetesen nem marad el a gasztro szekció sem.

Laoni
Laoni

Az átriumban megrendezésre kerülő trendkiállításon - a WAMP tervezőinek kollekciójából válogatva - három fő irányzatot ismerhetnek meg alaposabban az újdonságokra érzékeny látogatók: az élénk színekkel operáló NEON, az örök klasszikus páros, a FEKETE-FEHÉR, valamint a minták világába invitáló PRINT szelekciót. A divatrajongók amellett, hogy izgalmas darabokkal találkozhatnak sok hasznos tanácsot is kaphatnak azok viseléséhez vagy a már meglévő ruhatárba való beillesztéséhez. A tárlat szerves részeként egy virtuális divatmagazin bazároldalát stylistok keltik életre.

A trendek változása nem csupán a divatra, de a parfümökre is hatással van. Május 12-én a WAMP vendége lesz Zólyomi Zsolt parfümőr is, aki nem csupán illatújdonságokról mesél, de különleges illatosított ruhaápoló szerekkel és a trendkiállítás tematikájához illeszkedő parfümökkel is készül.

Ducsai Judit - Men's accessories
Ducsai Judit - Men's accessories

Május 12-én is jelentkezik a WAMP+ szekció: a pályázat útján kiválasztott vagány tervezők munkáit a vásár kiemelt területén lehet megvásárolni.

A WAMP design vásár május 26-án jelentkezik legközelebb, a már jól ismert nyári helyszínen, az Erzsébet téren.