Hella

Múzeumok Éjszakája 2013 - Ne aludja át!

2013.06.13. 10:00

Programkereső

Játsszon a Fidelióval, és legyen ott a nagy sikerű Múzeumok Éjszakája programjain június 22-én! Az esemény országszerte háromszáz helyszínen, több ezer programmal idén is élvezetesebb alternatívát kínál az alvásnál.

Kapott ön már szelleműző fűszert ajándékba? Nyomtatott már bankjegyet a saját arcképével? Tudja, mi az a harmonográf? Hogy milyen egyenruhát visel egy montreali jegyellenőr? Érdekli, hogyan lehet bájitalfőzettel szerelmet varázsolni? És hogy kiből lesz a kém? Hallott már bronzkori fogadalomtételt? És Ady-dalokat Novák János előadásában?

Múzeumok Éjszakája
Múzeumok Éjszakája

Mindezeket megteheti június 22-én, idén ugyanis ekkor lesz a Múzeumok Éjszakája. A népszerű rendezvény idején országszerte több száz múzeum, emlékház, kiállító terem gyűjteményén alapuló program mellett rendhagyó tárlatvezetéseket, előadásokat, foglalkozásokat és koncerteket szervez, hogy minél több látogatót becsalogasson. Csak Budapesten száznál is több helyszínen több mint ezer program közül választhatunk ezen az estén, melyekre egységes belépő érvényes: 6 éven aluliak számára a belépés ingyenes, a 6-18 év közöttiek 600, a 18 éven felüliek 1500 forintért válthatnak az intézményeknél vagy a BKK jegypénztáraiban.

Böngésszen tehát a http://muzej.hu honlapon, és tervezze meg előre június 22-i programját, hogy minél több kulturális élményben lehessen része!

Amennyiben az alábbi kérdésre 2013. június 20-án 12 óráig helyesen válaszol, esélye lehet rá, hogy partnerével vegyen részt a Múzeumok Éjszakáján június 22-én.

Kérdésünk: Hol van a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum?