Gerzson

Újra WAMP az Erzsébet téren

2014.07.03. 08:00

Programkereső

Ezen a héten teljes gőzzel elindul a fesztivál szezon és egészen augusztus végéig egymást érik a szabadtéri zenei fesztiválok. Itt aztán igazán fontos a megjelenés, és ha Te is egyedi és különleges szeretnél lenni, a WAMP a legjobb lelőhely, hogy felfrissítsd a nyári ruhatárad.

A több mint nyolcvan kiállító ajánlatában biztosan találsz stílusodnak megfelelő darabokat. Ha az egyszerűség híve vagy, az Alapdarab jól variálható és kényelmes ruháit neked találták ki. Ha a fiatalos és színes holmikat kedveled, keresd a Bosis pamut felsőit és vidám táskáit, a Szputnyik vagány pólóit vagy a Musume természetes anyagból készülő, geometrikus mintákkal dekorált darabjait.

Camou ruhák
Camou ruhák

Amennyiben igazán extra megjelenésre vágysz, a csodás printekkel dekorált ruhákat és szoknyákat kínáló Camou való neked, vagy a fényes lakkos felületű EOSinE party táskái és szandáljai dobogtatják majd meg a szíved. Esetleg csupán néhány kiegészítőre van szükséged? Ebben az esetben vedd az irányt az Inventino látványos fülönfüggői felé vagy a WonderLAB standja irányába, ahol ékszerek garmadájából válogathatsz kedvedre. Ha pedig nem csupán szépre, de finomra is vágysz, kóstold meg a Panyolium szárított gyümölcsökkel készülő isteni sütijeit.

Wonderlab felső
Wonderlab felső

A hónap designere júliusban Ducsai Judit. Judit főként táskákat és öltözék kiegészítőket tervez és készít nők és férfiak számára. Darabjait kifejezetten hétköznapi használatra tervezi, mert hisz abban, hogy kedvenc tárgyaink akkor okoznak örömöt, ha minden nap kézbe vehetjük őket. Strapabíró, ugyanakkor praktikus és ötletes tárgyai díjat is nyertek már, például a Klocc táskakollekciója 2011-ben a Magyar Formatervezési Díj diákkategóriájának különdíját. Judit legújabb kollekciója a fesztiválokon is praktikus FOLDED széria természetesen a vasárnapi Wamp-on is látható lesz.

Ducsai táska
Ducsai táska