Béla

Az ékszerek varázsa

2015.03.09. 15:36

Programkereső

A BÁV Bizományi Kereskedőház májusban művészeti aukciót tart, amelyre március 20-ig vásárolják fel az árverésre szánt darabokat.

A gyönyörű és értékes ékszerek hosszú évtizedek óta rendkívül keresettek a BÁV aukcióin, köszönhetően a hatalmas tapasztalattal rendelkező becsüsök által összeállított gazdag és színvonalas kínálatnak, amely a vásárlóközönség szinte minden igényét kielégíti. A ritka gyűjtői darabok, az egyedi különlegességű antik és a modern, divatos ékszerek széles választéka biztosítja, hogy az érdeklődők megtalálhassák az ízlésükhöz, egyéniségükhöz leginkább illő tárgyakat.

Nyakék hét zafírral és harminchat brilliánssal
Nyakék hét zafírral és harminchat brilliánssal

Az aukcióinkon a vásárlók körében egyaránt népszerűek a történeti ékszerek mellett a brillel gazdagon díszített art deco melltűk és szoliter gyűrűk, a nagy értékű drágakövekkel ékített dekoratív ékszerek és korunk ékszerművészinek egyedi alkotásai, de keresettek a komplett ékszergarnitúrák és a tahiti, édes és sós vízi gyöngysorok is.

Arany melltű
Arany melltű

A férfi vásárlók kedvencei közé tartozó tárgyakból is széles a választék: elegáns Tag-Heuer, Breitling, Movado, Patek Philippe, Omega órákból, gyöngyházbetétes vagy briliánssal díszített mandzsetta gomb garnitúrákból és a különleges vadászékszerekből válogathatnak a vásárlók.

A hatalmas érdeklődés mellett zajló árveréseken gyakoriak a heves licitharcok és a látványos áremelkedések. A legközelebbi művészeti aukciót (minden tárgycsoportra) 2015 májusában tartják, a felvásárlás utolsó napja március 20.