Konstantin

Világhírű graffiti művészek színesítik Budapestet

2016.08.27. 10:02

Programkereső

2011 után most ismét Budapestre érkezik augusztus utolsó hétvégéjén a Meeting Of Styles (MOS) nemzetközi street art és graffiti rendezvénysorozat; a graffitisek egy 1200 négyzetméteres falfelületet fognak kidekorálni a 18. kerületben.

A rendezvény az alkotók munkáit bemutató képzőművészeti kiállítással nyílik meg a ferencvárosi Gregersen Art Pointban, augusztus 26-án, pénteken. Ezt követi az a nagyszabású munka, amelynek keretében a nemzetközi alkotógárda két napon át több mint 1200 négyzetméter nagyságú falfelületet fest majd meg a főváros XVIII. kerületében.

A rendezvény mindezek mellett lehetőséget teremt a kapcsolatépítésre és a tapasztalatcserére is a magyar és külföldi vendégművészek között.

meeting of styles
Fotó: meetingofstyles.com

A Meeting Of Styles kezdeményezés 1997-ben jött létre Németországban, azóta Indonéziától Salvadoron át Chicagóban és Sydneyben is megrendezték a már márkanévvé vált sorozatot. A szabad fordításban stílusok találkozásának is nevezhető program célja, hogy felvonultassa a műfaj kiváló tudású művészeit.