Beáta, Izolda, Lea

KOGART-évek képekben

2016.10.18. 13:15

Programkereső

Nemcsak felidézheti, de magával is viheti a KOGART kiállításainak kedvenc darabjait október 14 és 31 között a KOGART Kiállítások Tihanyból.

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány 2004-es alapítása óta több mint 100 tárlatot rendezett már. A KOGART csapata budapesti, vidéki és külföldi kiállításokon dolgozott és mutathatta meg a közönségnek alapítványuk féltett kincseit.

Az alapítvány életében most jött el ez a pillanat, amikor érdemes megállni, és átgondolni, mi történt, majd az eddigi tapasztalatok összegzéséből tovább építkezni. A kiállítással arra hívják közönségüket, hogy együtt idézzék fel a múltat a KOGART képzeletbeli albumát lapozgatva. Az Újranézőben a KOGART eddigi kiállításait élhetik újra a látogatók egy plakátkiállításon keresztül.

Ezen a rendhagyó tárlaton olyan  plakátokat és fotókat válogattak össze, amelyek különösen kedvesek számukra, és bemutatják azokat a nemrégiben elkészült, kiállítási molinókból varrt tárgyakat (táskákat, ceruzatartókat, pénztárcákat) is, amelyek megvásárlásával a közönségük ezeket az emlékeket nem csak magával viheti, de nap mint nap fel is idézheti.

A kiállítás 2016. október 14 és 31. között, naponta 10-18 óráig látogatható, a belépés ingyenes!

Támogatott tartalom