Vizuál

Az ékszerek varázsa

2015.03.09. 15:36
Ajánlom
A BÁV Bizományi Kereskedőház májusban művészeti aukciót tart, amelyre március 20-ig vásárolják fel az árverésre szánt darabokat.

A gyönyörű és értékes ékszerek hosszú évtizedek óta rendkívül keresettek a BÁV aukcióin, köszönhetően a hatalmas tapasztalattal rendelkező becsüsök által összeállított gazdag és színvonalas kínálatnak, amely a vásárlóközönség szinte minden igényét kielégíti. A ritka gyűjtői darabok, az egyedi különlegességű antik és a modern, divatos ékszerek széles választéka biztosítja, hogy az érdeklődők megtalálhassák az ízlésükhöz, egyéniségükhöz leginkább illő tárgyakat.

Az aukcióinkon a vásárlók körében egyaránt népszerűek a történeti ékszerek mellett a brillel gazdagon díszített art deco melltűk és szoliter gyűrűk, a nagy értékű drágakövekkel ékített dekoratív ékszerek és korunk ékszerművészinek egyedi alkotásai, de keresettek a komplett ékszergarnitúrák és a tahiti, édes és sós vízi gyöngysorok is.

A férfi vásárlók kedvencei közé tartozó tárgyakból is széles a választék: elegáns Tag-Heuer, Breitling, Movado, Patek Philippe, Omega órákból, gyöngyházbetétes vagy briliánssal díszített mandzsetta gomb garnitúrákból és a különleges vadászékszerekből válogathatnak a vásárlók.

A hatalmas érdeklődés mellett zajló árveréseken gyakoriak a heves licitharcok és a látványos áremelkedések. A legközelebbi művészeti aukciót (minden tárgycsoportra) 2015 májusában tartják, a felvásárlás utolsó napja március 20.

Programkereső

Legnépszerűbb

Színház

„Molnár műveinek épségére figyelni fogunk a jogok lejárta után is”

Lukin Ágnes rendező, Molnár Ferenc dédunokája tette közzé saját álláspontját az általa csak „Delila-gate”-ként emlegetett esettel kapcsolatban.
Klasszikus

Kurtág operája a negyedik a legjobb 21. századi művek listáján – a Guardian szerint

Habár úgy tűnt, soha nem készül el, végül Kurtág életművének eklatáns darabja lett A játszma vége – írja a Guardian. A tekintélyes brit lap összeszedte a 21. század legjobb kortárs klasszikus zenei alkotásait. Íme a lista.
Klasszikus

Nagy zeneszerzők szerelmi életéről szól Bősze Ádám új előadássorozata

Nem a komolyzenét akarja népszerűsíteni, célja csupán, hogy érdekes legyen. Új előadássorozatában a női szemszögre különös figyelmet fordítva beszél nagy zeneszerzők nagy szerelmeiről Bősze Ádám.
Színház

Bezárja tanodáját Gór Nagy Mária

Nem talált elég tehetséges diákokat, így már csak a kifutó évfolyamokat tanítja a róla elnevezett intézményben a színésznő.
Színház

Elhunyt Ababi Csilla, a nagyváradi teátrum fiatal színésznője

A nagyváradi Szigligeti Színház 36 éves színésznője méltósággal és különleges erővel viselt, hosszan tartó, súlyos betegség után hunyt el szeptember 16-án. FRISSÍTVE!

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Vizuál magazin

85 évesen is filmet forgat Sophia Loren

Születésnapját ünnepli az olasz film egyik legnagyobb sztárja, akit szókimondó, határozott nőként ismerünk a filmvásznon. Sophia Loren hatvanéves karrierje mögött egy fegyelmezett, tudatos nő áll.
Vizuál ajánló

A KAFF legjobb animációs filmjei érkeznek az Urániába

A Kecskeméti Animációs Filmfesztivál idén ősszel is megrendezi Budapesten a KAFF-napot. A díjnyertes magyar és európai animációs filmek mellett külön program várja a gyerekeket szeptember 21-én az Uránia Nemzeti Filmszínházban.
Vizuál galéria

Lefotózható egy koncert hangulata?

"Az ars poeticám a fotózásban az, amikor láthatóvá válik a hang és hallhatóvá válik a fény." S. Varga Ilona fotóiból nyílik kiállítás pénteken. Galériánkban egy kis ízelítőt kínálunk a tárlatból.
Vizuál hír

Átadták a hazai szinkronszakma legrangosabb díjait

A közönség és a kuratórium is szavazott, többek között díjat kapott Bobby Ewing magyar hangja és a Csernobil című sorozat szinkronja is.
Vizuál hír

Tizenkettedik a Saul fia a száz legjobb film közül a Guardian szerint

A The Guardian kritikusai a 21. század legjobb filmjeinek listáját állították össze, ebben a százas gyűjtésben azonban csak a 2000 után született alkotásokat vették figyelembe. Nemes Jeles László Tarantinoval, Ang Lee-vel, Iñárritu-val és Almodóvar-ral egy mezőnyben!