Vizuál

Az ékszerek varázsa

2015.03.09. 15:36
Ajánlom
A BÁV Bizományi Kereskedőház májusban művészeti aukciót tart, amelyre március 20-ig vásárolják fel az árverésre szánt darabokat.

A gyönyörű és értékes ékszerek hosszú évtizedek óta rendkívül keresettek a BÁV aukcióin, köszönhetően a hatalmas tapasztalattal rendelkező becsüsök által összeállított gazdag és színvonalas kínálatnak, amely a vásárlóközönség szinte minden igényét kielégíti. A ritka gyűjtői darabok, az egyedi különlegességű antik és a modern, divatos ékszerek széles választéka biztosítja, hogy az érdeklődők megtalálhassák az ízlésükhöz, egyéniségükhöz leginkább illő tárgyakat.

Az aukcióinkon a vásárlók körében egyaránt népszerűek a történeti ékszerek mellett a brillel gazdagon díszített art deco melltűk és szoliter gyűrűk, a nagy értékű drágakövekkel ékített dekoratív ékszerek és korunk ékszerművészinek egyedi alkotásai, de keresettek a komplett ékszergarnitúrák és a tahiti, édes és sós vízi gyöngysorok is.

A férfi vásárlók kedvencei közé tartozó tárgyakból is széles a választék: elegáns Tag-Heuer, Breitling, Movado, Patek Philippe, Omega órákból, gyöngyházbetétes vagy briliánssal díszített mandzsetta gomb garnitúrákból és a különleges vadászékszerekből válogathatnak a vásárlók.

A hatalmas érdeklődés mellett zajló árveréseken gyakoriak a heves licitharcok és a látványos áremelkedések. A legközelebbi művészeti aukciót (minden tárgycsoportra) 2015 májusában tartják, a felvásárlás utolsó napja március 20.

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Boros Misi: „Minden egyes hangra érdemes odafigyelni”

Nyaralásról, fociról, gyakorlásról kérdeztük Boros Misit, beszélgetésünk során a Bogányi Gergellyel közös Arénakoncert is szóba került.
Zenés színház

Peller Károly: „Többet készülünk rá, mint egy gálakoncertre”

Augusztus 3-án és 4-én a budai várban adnak gálakoncertet az Operettszínház művészei. Peller Károly a felkészülés folyamatáról mesélt.
Színház

Keverni nem csak a fakanállal lehet: Marie Curie nem mindennapi élete

Marie Curie története sok szempontból a századforduló és a 20. század története. A radioaktivitás úttörő kutatójának életét feldolgozó monodráma egy egyedülálló tudós történetét meséli el, akinek volt bátorsága szembemenni a hagyományos női szerepkörrel.
Vizuál

Drótmese – Nézze meg online a fiatal magyar alkotó díjnyertes animációját!

Pataki Szandra stop motion animációja egy drótszálakból felépített világban játszódik, ahol senki sem vonhatja ki magát az egymásnak feszülő erők hatása alól.
Zenés színház

Jonas Kaufmann, Anna Nyetrebko és Erwin Schrott a budapesti mozivásznon

Az Uránia moziban július 19-én és a rákövetkező hetekben operacsillagok koncertfilmjeit láthatja a nagyközönség.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Vizuál videó

Így látják a madarak az osztrák fővárost - VIDEÓ

Négy sas segítségével készítettek 360 fokos videót Bécsről. A madarak a Duna-toronyból és egy hőlégballonból indulva filmezték a várost.
Vizuál Film

Végre többet tudunk az új Freddie Mercury-filmről

„A bandában csak egy hisztériás királynőnek van hely.” Kijött a Queen-film első igazi előzetese, és még többet ígér, mint a teaser.
Vizuál velencei biennálé

Képzelt kamerák a Velencei Biennále magyar pavilonjában

Szegedy-Maszák Zsuzsanna kurátor és Waliczky Tamás újmédiaművész képviselik Magyarországot jövőre a 58. Velencei Nemzetközi Képzőművészeti Biennálén.
Vizuál videó

Drótmese – Nézze meg online a fiatal magyar alkotó díjnyertes animációját!

Pataki Szandra stop motion animációja egy drótszálakból felépített világban játszódik, ahol senki sem vonhatja ki magát az egymásnak feszülő erők hatása alól.
Vizuál pompeji

Színekkel keltették új életre Pompeii-t és Herculaneum-ot

Nemcsak a színpompás panelek érdekesek, de a helyszínek is, ahol kiállították őket. Az igazgató szerint mindez remek módja a múlt a jelen összekapcsolásának.