Vizuál

Jön a Liza a Rókatündér rendezőjének új filmje

2016.11.23. 08:26
Ajánlom
Ujj Mészáros Károly skandináv típusú krimijében Kulka János is feltűnik majd.

Az  Index  információi szerint várhatóan tavasszal kezdődik Ujj Mészáros Károly második mozifilmjének forgatása, amelyben Kulka János is feltűnik.  A készülő X.-ről egyelőre annyit árult el a rendező, hogy "skandináv típusú, erős vizuális világú, nagyon izgalmas, látványos és fordulatos" lesz. 

Ujj Mészáros Károly

Ujj Mészáros Károly (Fotó/Forrás: Bődey János / Index)

Lizá -ban látott szereplők közül Balsai Móni, Schmied Zoltán és Bede-Fazekas Szabolcs is feltűnik a filmben, mindhárman nyomozó szerepben és Kulka János is feltűnik majd a filmben, ami  napjaink Budapestjén játszódik, és  egy lányát egyedül nevelő rendőrnőről szól, aki egy szövevényes bűnügy kellős közepén találja magát. Az operatőr Szecsanov Martin lesz, a film producere Muhi András és Ferenczy Gábor, gyártója a Focusfox. AX. című filmnek 489 millió forint gyártási támogatást szavazott meg a Filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága

Kulka filmszerepet vállalt?

Kapcsolódó

Kulka filmszerepet vállalt?

A Blikk információi szerint jövő tavasszal munkába áll Kulka János: Ujj-Mészáros Károly új krimijében vállal szerepet. Az áprilisban stroke-on átesett színművész állapota rendkívül gyorsan javul.

A film várhatóan 2018 első felében kerül majd a mozikba.

Programkereső

Legnépszerűbb

Színház

Fenyő Iván: „Úgy éreztem, hogy megszűnt az összetartás”

Idén folytatódik a „legendás” Máté-Horvai osztály előadássorozata a Jurányi Házban, amely most Fenyő Iván életével foglalkozik. Őt kérdezte a Jurányi Latte a főiskolás emlékeiről, illetve arról, miért szállt ki az AlkalMáté Trupp-ból, és vajon játszik-e majd a róla szóló előadásban.
Zenés színház

Oszvald Marika: „Semmi ok az aggodalomra, jó idők járnak az operettre”

A Halhatatlanok Társulatának tagja, Kossuth- és Jászai-díjas, és cigánykerekeiről azok is ismerik, akik nem járnak operettbe. Oszvald Marika a budavári gálakoncertről, és arról is beszélt, hogy kell-e félteni az operett műfaját.
Klasszikus

Ők a King’s Singers új tagjai

A következő évtől Edward Button kontratenor és Nick Ashby basszbariton a legendás énekegyüttes új tagjaiként állnak színpadra.
Klasszikus

Molnár Anna rangos kortárs zenei fesztiválon énekel Darmstadtban

A magyar énekesnő Eötvös Péter és Balogh Máté műveit adja elő az Internationale Freienkurse für Neue Musik fesztiválon.
Plusz

A balatonfüredi Anna-bál mítosza és a valóság

Szombaton 193. alkalommal rendezik meg a balatonfüredi Anna-bált, aminek névadó kisasszonyát lehet, hogy nem is Annának hívták.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Vizuál videó

Így látják a madarak az osztrák fővárost - VIDEÓ

Négy sas segítségével készítettek 360 fokos videót Bécsről. A madarak a Duna-toronyból és egy hőlégballonból indulva filmezték a várost.
Vizuál Film

Végre többet tudunk az új Freddie Mercury-filmről

„A bandában csak egy hisztériás királynőnek van hely.” Kijött a Queen-film első igazi előzetese, és még többet ígér, mint a teaser.
Vizuál velencei biennálé

Képzelt kamerák a Velencei Biennále magyar pavilonjában

Szegedy-Maszák Zsuzsanna kurátor és Waliczky Tamás újmédiaművész képviselik Magyarországot jövőre a 58. Velencei Nemzetközi Képzőművészeti Biennálén.
Vizuál videó

Drótmese – Nézze meg online a fiatal magyar alkotó díjnyertes animációját!

Pataki Szandra stop motion animációja egy drótszálakból felépített világban játszódik, ahol senki sem vonhatja ki magát az egymásnak feszülő erők hatása alól.
Vizuál pompeji

Színekkel keltették új életre Pompeii-t és Herculaneum-ot

Nemcsak a színpompás panelek érdekesek, de a helyszínek is, ahol kiállították őket. Az igazgató szerint mindez remek módja a múlt a jelen összekapcsolásának.