Vizuál

Luke Evans Budapest Bár koncerten lazít

2017.08.01. 11:15
Ajánlom
A színész kihasználja a forgatási szüneteket és belekóstol a magyar kulturális életbe. Márciusban az Operaházban járt, hétfő este pedig a Vajdahunyad várban bukkant fel a közönség soraiban.
luke 01

luke 01 (Fotó/Forrás: Fidelio)

Luke Evans a tízéves Budapest Bár és vendége, Roby Lakatos koncertjén kapott gyorstalpalót magyar zenékből. A színész magyar kísérőkkel érkezett, akik fordították neki a Seres Rezső- és Fényes Szabolcs-dalok szövegeit, és láthatóan jól szórakozott. Az esten a régi pesti dalok mellett többek közt Doors, Quimby és Steve Wonder cigányzenés áthangszerelése is megszólalt, de Roby Lakatos közreműködésével a barokk motívumokat is bevonták.

A színész lapunknak elmondta, hogy a koncert előtt nem ismerte a zenekart, de cigányzenét korábban is hallgatott.

Épp a The Alienist című sorozat jeleneteit forgatták a Vajdahunyad várában, a helyszín pedig annyira megtetszett neki, hogy kíváncsi volt, milyen a forgatáson kívül, ezért fogadta el a meghívást a koncertre. 

Evans nem unatkozott a magyarországi forgatások alatt, ahogy az a Instagram-posztjain látszik is.

 meglátogatta a Duna-parton a cipőszobrokat, de pózolt a Budapest felirattal és március 15-én kokárdát is tűzött. Sőt, a Szépség és a szörnyeteg itthoni premierjén az egyik mozi közönségét is meglepte személyes felbukkanásával. 

Szépség és a szörnyeteg  Gastonja, illetve a  Hobbit  íjásza hónapok óta Magyarországon forgatja az  The Allienist  című krimisorozatot  Dakota Fanninggel  és  Daniel Brühllel. Evens John Moore bűnügyi újságírót, alakítja, aki Dr. Laszlo Kreizler pszichológus (Daniel Brühl) segítségével nyomoz egy sorozatgyilkos után a XIX. századi New Yorkban. A hatvan perces epizódokból álló sorozat bemutatójáról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy 2017-ben lesz.

Programkereső

Legnépszerűbb

Zenés színház

10 érdekesség a ma 75 éves Marton Éváról

Június 18-án ünnepli hetvenötödik születésnapját Marton Éva Kossuth-díjas operaénekes, a Magyar Szent István-rend birtokosa, a Corvin-lánc kitüntetettje, a nemzet művésze.
Zenés színház

Díjakkal ismerte el művészei munkáját az Operaház

A 2017/18-es évad zárásaként a Csillagóra Gálaesten az intézmény legrangosabb kitüntetéseit adták át, először jutalmazva Balett- és Énekkari Kamaraművészt is.
Zenés színház

Spontán, közös énekléssel zárult a miskolci operafesztivál

Dupla gálakoncerttel, utcabállal, remek hangulatban ért véget tegnap este a 18. Bartók Plusz. A friss Kossuth-díjas Sümegi Eszter még meg is énekeltette a Miskolci Nemzeti Színház közönségét.
Klasszikus

Ha kottát nyomtatsz egy pólóra, legalább csináld jól

Valami nagyon nem a kotta szerint alakult az Amazonon.
Vizuál

Száz év magyar plakátjai a Magyar Nemzeti Múzeumban

Sör és vetőmag plakátok, színházi és politikai hirdetések is megtalálhatóak a Tolongó idők című időszaki kiállításon.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Vizuál india

Nézze élőben, hogy készül egy festmény!

Egész héten a Hopp Ferenc Múzeum kertjében fest Abhishék Szingh indiai művész, aki nemcsak szívesen veszi a látogatókat, de be is vonja őket az alkotásba.
Vizuál plakát

Száz év magyar plakátjai a Magyar Nemzeti Múzeumban

Sör és vetőmag plakátok, színházi és politikai hirdetések is megtalálhatóak a Tolongó idők című időszaki kiállításon.
Vizuál színész

Makulátlan pálya - a színész, akinek minden filmjét Oscarra jelölték

Marlon Brando? Daniel Day-Lewis? Esetleg Jack Nicholson? Valószínűleg ők ugranak be először, ha minden idők legjobb színészére gondolunk. Pedig a legtökéletesebb filmográfiája valószínűleg John Cazale-nak volt - ehhez azonban sajnos korai halála is hozzájárult.
Vizuál frida kahlo

Frida Kahlo személyes tárgyai a Victoria és Albert Múzeumban

A Frida Kahlo: Making Her Self Up (Hogyan építette fel magát Frida Kahlo) című kiállítás több mint 200 tárgyat mutat be a művész mexikóvárosi szülőházából, a Kék Házból, ahol 1954-ben, 47 éves korában meghalt. Festményei július elején Budapestre érkeznek.
Vizuál pályázat

Indul a második Budapest Art Mentor Képzőművészeti Program

Július 7-ig lehet jelentkezni az ősszel induló képzésre, ahol a képzőművészeknek személyre szabott segítséget nyújtanak karrierjükben.