Vizuál

Nem mű élvezet

2010.11.18. 17:29
Ajánlom
A Budapest Art Fair ismét kortárs műalkotásokkal és kiváló programokkal várja a látogatókat.

A művészeti vásárok a világon mindenhol kiemelt eseményei a műkereskedő szakmának, ám ezen a műfajon belül is különösen érdekesek a kortárs vásárok. Ezen alkalmakkor ugyanis minden művészetek közül is a legizgalmasabbal, a mellettünk alakuló, jövőbe nyújtózó alkotások összeségéből kaphatunk ízelítőt, azaz a kortárs művészetből.

Nem lesz ez másként a Budapest Art Fair esetében sem, amelyet november 25-28-a között ismét a Műcsarnokban rendeznek meg. A kiállítók között, a külföldi galeristák mellett a budapesti galériák színe-java felvonul, így többek között a 2B, az Inda, a Videospace, a Vintage és a Kieselbach Galéria.

A kiváló alkotások mellett lesz tárlatvezetés, speciális WAMP, filmek, előadás és az Optimizmus kora című nagyszerű kísérő kiállítás, amely Alexander Rodcsenko és kortársainak fotómunkáit mutatja be, kiválóan összefoglalva az orosz fotográfia 1920-30-as évekbeli történetét.

Kérdésünk: Melyik stílusirányzat köthető Rodcsenko nevéhez?

A helyes választ november 23-ig megjelölő olvasóink közül öten partnerükkel együtt a Fidelio.hu vendégeként vehetnek részt az eseményen.

A játékban csak regisztrált felhasználóink vehetnek részt a bejelentkezést követően. 

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Elmezavara miatt nem ítélik el a zongoraművész volt feleségét, aki megölte két gyermeküket

 Egy texasi bíró hétfőn elmezavara miatt nem találta bűnösnek két kislányuk meggyilkolásában Vagyim Holodenko ukrán zongoraművész volt feleségét.
Zenés színház

Kalocsai Zsuzsa: „A szívünk-lelkünk benne van”

Kalocsai Zsuzsa született díva, igazi primadonna, aki nem csak csodás hangjának, hanem belső eleganciájának, királynői megjelenésének köszönhetően érdemelte ki a Budapesti Operettszínház közönségének szeretetét.
Klasszikus

Bolhás kutyus vette el a színpadot a hegedűművész Quentin Tarantinótól

A szégyentelen Blöki dörgölőzött, hempergőzött, vakarózott, és a füle botját sem mozdította a zenére. Most ez a szakasza van az évnek.
Klasszikus

Boros Misi: „Minden egyes hangra érdemes odafigyelni”

Nyaralásról, fociról, gyakorlásról kérdeztük Boros Misit, beszélgetésünk során a Bogányi Gergellyel közös Arénakoncert is szóba került.
Vizuál

Kiállítják az első bécsi női fényképész századeleji portréit

Művészek, arisztokraták és más hírességek a század elejéről Klimttől Picassóig a Madame d'Ora néven dolgozó Dora Kallmus fotográfiáin a bécsi Leopold múzeumban.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Vizuál Film

Végre többet tudunk az új Freddie Mercury-filmről

„A bandában csak egy hisztériás királynőnek van hely.” Kijött a Queen-film első igazi előzetese, és még többet ígér, mint a teaser.
Vizuál velencei biennálé

Képzelt kamerák a Velencei Biennále magyar pavilonjában

Szegedy-Maszák Zsuzsanna kurátor és Waliczky Tamás újmédiaművész képviselik Magyarországot jövőre a 58. Velencei Nemzetközi Képzőművészeti Biennálén.
Vizuál videó

Drótmese – Nézze meg online a fiatal magyar alkotó díjnyertes animációját!

Pataki Szandra stop motion animációja egy drótszálakból felépített világban játszódik, ahol senki sem vonhatja ki magát az egymásnak feszülő erők hatása alól.
Vizuál pompeji

Színekkel keltették új életre Pompeii-t és Herculaneum-ot

Nemcsak a színpompás panelek érdekesek, de a helyszínek is, ahol kiállították őket. Az igazgató szerint mindez remek módja a múlt a jelen összekapcsolásának.
Vizuál galéria

Kiállítják az első bécsi női fényképész századeleji portréit

Művészek, arisztokraták és más hírességek a század elejéről Klimttől Picassóig a Madame d'Ora néven dolgozó Dora Kallmus fotográfiáin a bécsi Leopold múzeumban.