Vizuál

OCTOPUS ARTSHOP

2010.08.15. 11:04
Ajánlom
Veszélyes dolog ez a Sziget. Nem feltétlenül a kelleténél részegebb és vidámabb turisták, hanem a megvásárolható különleges termékek mennyisége miatt is.

Ugyanis sok minden túl jó és nehéz ott hagyni. Valóban színes a felhozatal, amihez amúgy Budapest zugainak bejárásával jutnánk, a Szigeten egy helyen van elénk kirakva. Van "Buda" és van "Pest", van "Tegnap" és van "Holnap" fülbevaló ajándék "Sohá"-val, a biciklik és a macskák pedig kifejezett előnnyel rendelkeznek a kiegészítők terén. Szem-szájnak ingere.

Amellett hogy az emlegetett Artshopban már negyedik éve lehet egészen hatalmas összegeket költeni a legfrisebb magyar designtermékekre, idén mindennap 16:30-kor egy-egy flashmob rekordkísérletet is rendeztek/rendeznek az boltosok.

Méghozzá ilyeneket:
augusztus 11. szerda – Be Droid
augusztus 12. csütörtök – Fro-Zen
augusztus 13. péntek – Giant-A (ráadás éjfélkor)
augusztus 14. szombat – Bubble-Flash
augusztus 15. vasárnap – Polifight

Nem maradt el a biciklis divatbemutató sem, ahol az Artshopban megtalálható ruhákat és kiegészítőket augusztus 12-én csütörtökön 15:30 órakor Kerro Zsuzsanna Serin felvezetésében Berki Szofi, Miklusicsák Aliz, Németh Orsolya és a fiúk mutatták be.

2010. augusztus 11-16.
Hajógyári-sziget, Octopus Összművészeti Helyszín
Sziget Fesztivál 2010

Meglepetésprogramokkal és játékokkal nyitástól zárásig még mindig vár mindenkit a Cangira, a Dotty, a Koodform, Magony Zsuzsanna, a Marabu, a Miku, a Musu és Tomasz Bohusek.

Programkereső

Legnépszerűbb

Vizuál

Száz ólomkatonát cserélt egy vetítőgépre és az egész élete megváltozott

70 film, öt feleség, kilenc gyerek. A 100 éve született Ingmar Bergman titkát próbálják megfejteni hozzátartozók, munkatársak, kutatók, köztük a rendező egykori asszisztense, a magyar származású Katinka Faragó a legendás svédről készült dokumentumfilmben.
Jazz/World

Ezeket a jazzlemezeket hallgasd meg júliusban!

Új – régóta időszerű – sorozatunkban havonta ajánlunk hallgatásra érdemes lemezeket a frissen megjelent magyar és külföldi kiadványok közül. Az első cikk jogán megengedjük magunknak, hogy az előző hónapok terméséből is válogassunk.
Vizuál

Kiállítják Freud titkos gyűrűit

Az osztrák neurológus és pszichiáter a megajándékozotthoz kötődő mitológiai alakot vésetett az ékszerbe, amelyet csak a kiválasztottaknak ajándékozott.
Zenés színház

Dolhai Attila: „Egészséges versengés van bennünk”

Hagyomány és újítás jegyében rendezik meg hatodik alkalommal a nagy sikerű Palotakoncerteket a budai Vár gyönyörű díszletében. Bemutatjuk a húsz szólistát: elsőként az Operettszínház jól ismert és szeretett bonvivánját, Dolhai Attilát kérdeztük.
Klasszikus

Mozart zenéje enyhíti az epilepszia tüneteit

Egy friss kutatás szerint öt perc Mozart-muzsika is hozzájárulhat a betegek jobb közérzetéhez. Mindez azért is fontos, mert nem mindenkinek segítenek a drága gyógyszerek.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Vizuál downton abbey

Már biztos: mozifilm lesz a Downton Abbey-ből

Hosszú találgatás után most megerősítették, hogy filmváltozat készül az angol sorozatból. A hírek szerint az eredeti szereplőgárda tagjai is visszatérnek.
Vizuál székely

Panteon – kiállítás a Pesti Vigadóban

Idén nyáron kultúrtörténeti jelentőségű kiállítást rendeznek a Székely Nemzeti Múzeum képzőművészeti gyűjteményéből a Pesti Vigadóban.
Vizuál gyász

Meghalt Friedmann Endre fotóriporter

A World Press Photo-, Balázs Béla- és Táncsics Mihály-díjas fotóst, az MTI örökös tudósítóját 84 éves korában, vasárnap érte a halál - tudatta a család.
Vizuál videotéka

Egyetlen videokölcsönző maradt az egykori hatalmas amerikai hálózatból

Most már tényleg vége a kilencvenes éveknek: az egykor virágzó videokölcsönzők legnagyobbika, az amerikai Blockbuster lánc is bedobja a törülközőt, és bezárja utolsó boltjait.
Vizuál Film

Találtak egy Kubrick-forgatókönyvet, akár film is készülhetne belőle

Hatvan év után került elő a Burning Secret forgatókönyve, amelyet a rendező Calder Willingham regényíróval közösen írt.