Vizuál

Test_Tánc_Kép pályázat - egypercesek táncfilmre

2010.11.08. 15:30
Ajánlom
Jelentkezési határidő: 2010. november 20.

Az Egyperces táncfilmek platformjára 2 kategóriában várjuk a jelentkezéseket:bemutatkozó(off) és versenyprogram. A filmek készülhetnek akár mobiltelefonnal, fényképezőgéppel, kamerával, lehet experimentális-, animációs film vagy bármi más, aminek a témája a Test_Tánc_Kép, az időtartama maximum 1 perc. (Ajánlott képarány a 16:9.)

Kérjük a filmet valamely videoportálra feltölteni, és ún. EMBED kódját elküldeni a kitöltött adatlappal együtt a 1min@mozdulatmuveszet.hu címre!

Ha a versenyprogramban kíván részt venni a filmjével, kérjük azt DVD formátumban is elküldeni a következő címre: Orkesztika Alapítvány - Mozdulatművészeti Stúdió, 1097 Budapest, Tagló u. 11-13.

Jelentkezési (beérkezési) határidő: 2010. november 20.

Díj: Legjobb egyperces Táncfilm

A filmeket 2011. január 6-11. között a SzólóDuó 2011 helyszínein vetítjük.

Kontakt Táncért Alapítvány, Orkesztika Alapítvány
http://www.mozdulatmuveszet.hu

Programkereső

Legnépszerűbb

Színház

Fenyő Iván: „Úgy éreztem, hogy megszűnt az összetartás”

Idén folytatódik a „legendás” Máté-Horvai osztály előadássorozata a Jurányi Házban, amely most Fenyő Iván életével foglalkozik. Őt kérdezte a Jurányi Latte a főiskolás emlékeiről, illetve arról, miért szállt ki az AlkalMáté Trupp-ból, és vajon játszik-e majd a róla szóló előadásban.
Klasszikus

Molnár Anna rangos kortárs zenei fesztiválon énekel Darmstadtban

A magyar énekesnő Eötvös Péter és Balogh Máté műveit adja elő az Internationale Freienkurse für Neue Musik fesztiválon.
Plusz

A balatonfüredi Anna-bál mítosza és a valóság

Szombaton 193. alkalommal rendezik meg a balatonfüredi Anna-bált, aminek névadó kisasszonyát lehet, hogy nem is Annának hívták.
Színház

Lázár Katinak ítélték a színikritikusok az idei életműdíjat

A Színházi Kritikusok Céhe nyolcadik alkalommal ismer el életműdíjjal a színházművészet bármely területén kiemelkedőt alkotó, 65 év feletti művészt.
Zenés színház

Csuha Lajos: „Még meg tudok mozdulni a színpadon”

Szíve a rockhoz, a musicalhez húzza, de magát és a közönséget is meg fogja lepni Csuha Lajos a Budavári Palotakoncereken augusztus elején. Rövid interjúnkban az előkészületekről kérdeztük, de az is kiderült, milyen új feladatok találták meg az Operettszínház záruló évadában a hetvenéves művészt.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Vizuál videó

Így látják a madarak az osztrák fővárost - VIDEÓ

Négy sas segítségével készítettek 360 fokos videót Bécsről. A madarak a Duna-toronyból és egy hőlégballonból indulva filmezték a várost.
Vizuál Film

Végre többet tudunk az új Freddie Mercury-filmről

„A bandában csak egy hisztériás királynőnek van hely.” Kijött a Queen-film első igazi előzetese, és még többet ígér, mint a teaser.
Vizuál velencei biennálé

Képzelt kamerák a Velencei Biennále magyar pavilonjában

Szegedy-Maszák Zsuzsanna kurátor és Waliczky Tamás újmédiaművész képviselik Magyarországot jövőre a 58. Velencei Nemzetközi Képzőművészeti Biennálén.
Vizuál videó

Drótmese – Nézze meg online a fiatal magyar alkotó díjnyertes animációját!

Pataki Szandra stop motion animációja egy drótszálakból felépített világban játszódik, ahol senki sem vonhatja ki magát az egymásnak feszülő erők hatása alól.
Vizuál pompeji

Színekkel keltették új életre Pompeii-t és Herculaneum-ot

Nemcsak a színpompás panelek érdekesek, de a helyszínek is, ahol kiállították őket. Az igazgató szerint mindez remek módja a múlt a jelen összekapcsolásának.