Vizuál

Tom Felton újra összehozná a Harry Potter szereplőit

2020.11.13. 09:10
Ajánlom
Tom Felton nyolc éven keresztül játszotta Draco Malfoyt a Harry Potterben, és a forgatás befejezése óta is szoros kapcsolatot ápol a film szereplőivel. Most arra készül, hogy a Bölcsek köve megjelenésének 19. évfordulóján újra összehozza a roxforti csapatot.

„A minap láttam a Weasley ikreket. Elmentünk golfozni. A többi sráccal is rengeteget beszélek WhatsAppon és folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hogy tudjam, hogy minden rendben van velük” – nyilatkozta a színész az Entertainment Tonightnak, hozzátéve, hogy

a november 14-i évfordulóra valamiféle digitális ünnepséget szervez.

A rajongók izgatottan várják, hogy milyen formában sikerül megvalósítani a találkozást, és elkezdődtek a találgatások arról is, hogy kik vesznek majd részt a virtuális eseményen. Tomot ugyanis gyakran látják együtt olyan Harry Potter-színészekkel, mint Emma Watson, Daniel Radcliffe, Jason Isaacs, Matthew Lewis, Evanna Lynch vagy épp Bonnie Wright, de ő maga is időről időre posztol egy friss fotót a közösségi oldalain.

@t22felton

Give me your best shot, muggles! Use the hashtags #pottahchallenge and #dracotok for a chance to duet

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

 

Az ünneplés egyébként már úgy tűnik, hogy elkezdődött, a színész ugyanis útjára indította TikTon a Pottah Challenge-et, amelynek lényege, hogy a kihívottak – színészek és rajongók egyaránt – a legkülönfélébb helyzetekben mondják ki a Potter nevet, lehetőleg úgy, ahogyan azt Draco tette a filmben.

Eközben egy másik „kihívás” is terjed a neten,

a Draco apját, Luciust játszó Jason Isaacs ugyanis Budapesten forgatja legújabb filmjét,

a lelkes rajongók pedig mindent megtesznek azért, hogy összefussanak a színésszel, akcióikat pedig a #findlucius hashtaggel látták el, valamint létrehoztak egy csoportot is, ahová a fotókat és videókat tölthetik fel.

Fejléckép: Tom Felton Draco Malfoyként a Harry Potterben (forrás: IMDb)

Programkereső

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Legolvasottabb

Klasszikus

95. életévében elhunyt Párkai István kóruskarnagy

A Kossuth- és Liszt-díjas kóruskarnagy, a nemzet művésze, a Zeneakadémia karmester és karvezető tanszékének egykori tanszékvezető tanára 1963-ban alapította meg a Liszt Ferenc Kamarakórust, amelynek harminc évig vezető karnagya volt.
Plusz

„Vissza a pénzt a kultúrába!” – Duda Éva és Fodor Tamás felolvasta a FESZ követeléseit a Civil Sugárúton

Az 1848-as forradalom évfordulója alkalmából Civil Sugárút néven, civil szervezetek részvételével tartottak eseménysorozatot a Hősök tere és az Andrássy út között március 14-én és 15-én. Itt hangzott el a Független Előadó-művészeti Szövetség kiáltványa.
Plusz

„Nem karriert, sokkal inkább magamat próbáltam építeni” – interjú Menyhárt Jenővel, az Európa Kiadó énekes-gitárosával

„Az én fejemben is többször megfordult, hogy disszidáljak. Egyszer ténylegesen közel kerültem ahhoz, hogy meg is tegyem” – meséli az Európa Kiadó énekes-gitárosa, Menyhárt Jenő. Interjú.
Színház

Harmadszor mutatta be a Szegedi Nemzeti Színház az anatevkai tejesember történetét

Király Levente és Gregor József után ezúttal Borovics Tamás bújt Tevje bőrébe a Hegedűs a háztetőn című musical szegedi előadásában. A zenés produkció márciusban három, áprilisban további két alkalommal látható a Nagyszínházban.  
Vizuál

Petőfi 200 – Vetítéssorozat indul a Toldi Moziban

Március 23. és június 8. között klasszikus filmek és szakértői beszélgetések segítségével idézhetjük meg a kétszáz éve született költő alakját, emlékezetét.

Nyomtatott magazinjaink

Ezt olvasta már?

Vizuál ajánló

Az Őrségi Fazekasság múltja, jelene és jövője elevenedik meg a Pesti Vigadóban

A Tiszta forrásból című tárlat április 2-ig látogatható még. Márciusban két alkalommal is részt vehetünk kurátori tárlatvezetésen.
Vizuál hír

Nemes Márton képviseli hazánkat a 2024-es Velencei Biennálén

A Ludwig Múzeum 2024-ben Nemes Márton festőművész Techno Zen című kiállítását mutatja be a Velencei Képzőművészeti Biennálén.
Vizuál ajánló

Petőfi 200 – Vetítéssorozat indul a Toldi Moziban

Március 23. és június 8. között klasszikus filmek és szakértői beszélgetések segítségével idézhetjük meg a kétszáz éve született költő alakját, emlékezetét.
Vizuál magazin

KÉP-regény: Bőgős a sötétben

A Fidelio sorozatában hétről-hétre új fotóját – és annak történetét – osztja meg velünk a Morphoblog szerzője, morpho, azaz Hegedűs Ákos. Most egy olyan felvételről mesél, amit pár pillanattal a biztonsági őrök érkezése előtt sikerült lőnie.
Vizuál lapszemle

Nem támogatja az NFI három, korábban kiválasztott inkubátoros film gyártását

Az utolsó, kormánytól független szervezet ellehetetlenítésétől tartanak a filmesek, miután a Nemzeti Filmintézet minden indoklás nélkül mégsem támogatja három terv gyártását az Inkubátor Programban, amelynek égisze alatt az elmúlt évek legkiemelkedőbb mozijai készültek el.