Vizuál

Tom Felton újra összehozná a Harry Potter szereplőit

2020.11.13. 09:10
Ajánlom
Tom Felton nyolc éven keresztül játszotta Draco Malfoyt a Harry Potterben, és a forgatás befejezése óta is szoros kapcsolatot ápol a film szereplőivel. Most arra készül, hogy a Bölcsek köve megjelenésének 19. évfordulóján újra összehozza a roxforti csapatot.

„A minap láttam a Weasley ikreket. Elmentünk golfozni. A többi sráccal is rengeteget beszélek WhatsAppon és folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hogy tudjam, hogy minden rendben van velük” – nyilatkozta a színész az Entertainment Tonightnak, hozzátéve, hogy

a november 14-i évfordulóra valamiféle digitális ünnepséget szervez.

A rajongók izgatottan várják, hogy milyen formában sikerül megvalósítani a találkozást, és elkezdődtek a találgatások arról is, hogy kik vesznek majd részt a virtuális eseményen. Tomot ugyanis gyakran látják együtt olyan Harry Potter-színészekkel, mint Emma Watson, Daniel Radcliffe, Jason Isaacs, Matthew Lewis, Evanna Lynch vagy épp Bonnie Wright, de ő maga is időről időre posztol egy friss fotót a közösségi oldalain.

@t22felton

Give me your best shot, muggles! Use the hashtags #pottahchallenge and #dracotok for a chance to duet

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

 

Az ünneplés egyébként már úgy tűnik, hogy elkezdődött, a színész ugyanis útjára indította TikTon a Pottah Challenge-et, amelynek lényege, hogy a kihívottak – színészek és rajongók egyaránt – a legkülönfélébb helyzetekben mondják ki a Potter nevet, lehetőleg úgy, ahogyan azt Draco tette a filmben.

Eközben egy másik „kihívás” is terjed a neten,

a Draco apját, Luciust játszó Jason Isaacs ugyanis Budapesten forgatja legújabb filmjét,

a lelkes rajongók pedig mindent megtesznek azért, hogy összefussanak a színésszel, akcióikat pedig a #findlucius hashtaggel látták el, valamint létrehoztak egy csoportot is, ahová a fotókat és videókat tölthetik fel.

Fejléckép: Tom Felton Draco Malfoyként a Harry Potterben (forrás: IMDb)

Programkereső

Legolvasottabb

Vizuál

Online nézhető az utóbbi évek egyik legszebb hazai természetfilmje

Tavaly került a mozikba Fehér Zoltán hazánk vadvizeit bemutató filmje, a Vad víz – Aqua Hungarica melyet most már otthonról is megtekinthet a közönség.
Könyv

Vámos Miklós: Zenére legalább annyira szükségünk van, mint tejre és kenyérre

Vámos Miklós ismét megmondja, mit érdemes elolvasni. Ezúttal Kollár-Klemencz László a Magvetőnél megjelent Öreg Banda című, legújabb családregényét ajánlja olvasóink figyelmébe.
Könyv

Elhunyt Fenákel Judit író, újságíró

Január 13-án, 85 éves korában elhunyt Fenákel Judit, számos regény és novelláskötet szerzője, a Szépírók Társaságának tagja – tette közzé a Múlt és Jövő folyóirat.
Klasszikus

Új vezetőt kapott a Fesztivál Akadémia Budapest

Dr. Egri Gábor kulturális menedzser lett a Fesztivál Akadémia Budapest új igazgatója. A szakember korábban a Müpa értékesítési és marketingigazgatójaként, valamint több hazai és nemzetközi intézmény és projekt vezetőjeként és tanácsadójaként vált ismertté.
Plusz

Újcirkusz-előadás és Bartók arab népdalgyűjtései a Bartók Tavasz programján

Új fellépőket jelentettek be az idei Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek programjából, a fesztiválhoz új helyszínként a Magyar Zene Háza is csatlakozik.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Nyomtatott magazinjaink

Ezt olvasta már?

Vizuál gyász

Elhunyt Ricardo Bofill spanyol sztárépítész

A posztmodern mesterének tartott sztárépítészt 82 éves korában, pénteken, Barcelonában érte a halál.
Vizuál videó

Online nézhető az utóbbi évek egyik legszebb hazai természetfilmje

Tavaly került a mozikba Fehér Zoltán hazánk vadvizeit bemutató filmje, a Vad víz – Aqua Hungarica melyet most már otthonról is megtekinthet a közönség.
Vizuál hír

Még mindig kevés a nő a filmes szakemberek között

A filmrendezők kevesebb mint negyede nő az európai filmgyártásban - mutatott rá legújabb jelentésében az Európai Audiovizuális Megfigyelőközpont. A filmes szakemberek körében a legkevesebb nő éppen a zeneszerzők között található.
Vizuál hír

François Ozon új filmjével nyit a Berlinale

Élőben, de szigorú biztonsági megszorításokkal rendezik meg az idei Berlinalét. A nemzetközi filmfesztivál szakmai programja 6 napra rövidül, a mozikban felére csökkentik a nézőszámot, a vörös szőnyeges bevonulásokon csak a sajtó munkatársai vehetnek majd részt.
Vizuál interjú

Esterházy Marcell: Pál bácsi egyszerre volt közeli rokon és valóságos herceg

Az utolsó Esterházy herceg, Esterházy V. Pál életét és mecénási tevékenységét dolgozza fel Esterházy Marcell videókollázsa, az E. Pál rövid története.  Az Esterházy Art Award – Young Scene Hungary – Short List 2021 kiállításon látható munkájáról kérdeztük az alkotót.