Vizuál

Tom Felton újra összehozná a Harry Potter szereplőit

2020.11.13. 09:10
Ajánlom
Tom Felton nyolc éven keresztül játszotta Draco Malfoyt a Harry Potterben, és a forgatás befejezése óta is szoros kapcsolatot ápol a film szereplőivel. Most arra készül, hogy a Bölcsek köve megjelenésének 19. évfordulóján újra összehozza a roxforti csapatot.

„A minap láttam a Weasley ikreket. Elmentünk golfozni. A többi sráccal is rengeteget beszélek WhatsAppon és folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hogy tudjam, hogy minden rendben van velük” – nyilatkozta a színész az Entertainment Tonightnak, hozzátéve, hogy

a november 14-i évfordulóra valamiféle digitális ünnepséget szervez.

A rajongók izgatottan várják, hogy milyen formában sikerül megvalósítani a találkozást, és elkezdődtek a találgatások arról is, hogy kik vesznek majd részt a virtuális eseményen. Tomot ugyanis gyakran látják együtt olyan Harry Potter-színészekkel, mint Emma Watson, Daniel Radcliffe, Jason Isaacs, Matthew Lewis, Evanna Lynch vagy épp Bonnie Wright, de ő maga is időről időre posztol egy friss fotót a közösségi oldalain.

@t22felton

Give me your best shot, muggles! Use the hashtags #pottahchallenge and #dracotok for a chance to duet

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

 

Az ünneplés egyébként már úgy tűnik, hogy elkezdődött, a színész ugyanis útjára indította TikTon a Pottah Challenge-et, amelynek lényege, hogy a kihívottak – színészek és rajongók egyaránt – a legkülönfélébb helyzetekben mondják ki a Potter nevet, lehetőleg úgy, ahogyan azt Draco tette a filmben.

Eközben egy másik „kihívás” is terjed a neten,

a Draco apját, Luciust játszó Jason Isaacs ugyanis Budapesten forgatja legújabb filmjét,

a lelkes rajongók pedig mindent megtesznek azért, hogy összefussanak a színésszel, akcióikat pedig a #findlucius hashtaggel látták el, valamint létrehoztak egy csoportot is, ahová a fotókat és videókat tölthetik fel.

Fejléckép: Tom Felton Draco Malfoyként a Harry Potterben (forrás: IMDb)

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Levelei bizonyíthatják Chopin homoszexualitását

Több férfihoz is szerelem fűzte a nagy lengyel zeneszerzőt, Frédéric Chopint. Mindezt olyan levelek bizonyítják, amelyeket eddig szándékosan rejtettek el, fordítottak vagy magyaráztak félre.
Színház

Aki eljátszott mindent, amit magyar színművész eljátszhat – 85 éves Törőcsik Mari

1935. november 23-án született Törőcsik Mari Kossuth-nagydíjas, kétszeres Kossuth-díjas színművész, a Nemzet Színésze, aki egy Heves megyei községből, Pélyről indulva vált a hazai színjátszás egyik legnagyobb alakjává.
Színház

Otthonában köszöntötte Törőcsik Marit a Nemzeti társulata

A művészek a járványhelyzetben is teljesítették Törőcsik Mari tavalyi kívánságát, mely szerint nem kér mást, csak hogy idén is eljöjjön hozzá az ő drága Nemzetije.
Színház

Elhunyt Böröndi Tamás, a Vidám Színpad igazgatója

Az ismert és sokak által szeretett színész, színházigazgató 65 éves volt.
Könyv

Alkoholista anyáról szóló első regény kapta az idei Booker-díjat

A skóciai születésű, Amerikában élő Douglas Stuart könyve érdemelte ki a legrangosabb brit irodalmi elismerést.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Vizuál interjú

A hely szelleme, avagy a Dreher DNS-e

Mi közük a boszorkányoknak a sörfőzéshez? Hogyan fejtették meg a Dreher logóban található háromszög rejtélyét? S igaz-e a legenda, hogy miért nem koccintunk sörrel? A kőbányai Dreher Antal úton található Dreher Sörmúzeumban ezekre a kérdésekre is választ kaptam.
Vizuál hír

Döntött a bizottság, Horvát Lili filmjével nevezünk az Oscar-díjra

Az elmúlt hónapokban valóságos diadalkörutat járó Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című film képviseli Magyarországot a 93. Oscar-versenyben.
Vizuál magazin

Neki köszönhetjük a Monty Python animációit – Terry Gilliam 80 éves

Az egyéni látásmódú amerikai-brit filmrendező, forgatókönyvíró a Monty Python csoport tagjaként lett ismert.
Vizuál hír

Átadták a 17. Verzió Filmfesztivál díjait

Hat alkotó vehetett át díjat november 20-án a most záruló 17. Verzió Filmfesztivál keretén belül. Aki valamiért lemaradt a vetítésekről, annak sem kell csüggednie, hiszen az online megtartott seregszemle filmjeit még vasárnapig láthatják az érdeklődők.
Vizuál hír

Kiosztották a Magyar Speciális Független Filmszemle díjait

Huszonkét alkotót díjaztak a speciális filmes, parafilmes és professzionális filmes versenyszekciókban az idén online térben megrendezett Magyar Speciális Független Filmszemlén, ami november 17. és 19. között zajlott.