Vizuál

Videoklipet a Depeche Mode-nak!

2009.05.24. 17:58
Ajánlom
Videoklip pályázatot hirdetett a Ludwig Múzeum. A feladat: klipet készíteni az Enjoy The Silence című Depeche Mode számból.

A már klasszikusnak számító Depeche Mode videoklip, az Enjoy The Silence rendezője, Anton Corbijn a tárlatának éppen otthont adó Ludwig Múzeummal, a T-Mobile-lal és az EMI Magyarországgal együttműködve videoklip pályázatot hirdet az Enjoy The Silence zenei alapjaira.

A kész videót a pályázat honlapjára, a www.corbijnbudapest.hu-ra kell feltölteni 2009. június 14-e éjfélig, ahol a legtöbb szavazatot jelentő klip lesz a nyertes. A közönségszavazatok mellett a szakmai zsűri is hirdet győztest, az eredményeket június 19-én  tudhatjuk meg.

A 12 kiválasztott munkát (a legtöbb közönségszavazatot kapott klip, a legnézettebb klip és a zsűri által legjobbnak ítélt 10 videoklip) a Ludwig Múzeum előcsarnokában, az Anton Corbijn kiállítással egyidejűleg két hétig állítják ki.

A verseny időpontjai
Verseny és szavazás kezdete: 2009. április 29.
A videoklipek beküldésének határideje: 2009. június 14., vasárnap éjfél
Szavazás lezárása: 2009. június 14., éjfél
Eredményhirdetés: 2009. június 19., 11 óra, Ludwig Múzeum

A díjakról és a versenyben való részvétel részleteiről a www.corbijnbudapest.hu címen olvashatnak bővebben

Programkereső

Legnépszerűbb

Zenés színház

Miklósa Erika az örökbefogadásról mesélt: Nagyon vártuk ezt a kislányt!

Az operaénekesnő és férje, Csiszár Zsolt a Családvarázs sorozatban mesélt arról, hogy milyen kockázatot jelentett egy olyan csecsemőt magukhoz venni, aki halva született.
Klasszikus

Fáy Miklós: „Nem a zenekar, nem a komponista, hanem maga a szimfónia a főszereplő"

Fáy Miklós hónapról hónapra programokat, könyveket, lemezeket ajánl nyomtatott magazinunk Menjél már című rovatában. Az augusztusi szám tartalmából.
Klasszikus

Ma kezdődik a Kaposfest

A kamarazenei irodalom alapműveire helyezik a hangsúlyt a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztiválon (Kaposfest), amelyre augusztus 13. és 19. között kilencedik alkalommal kerül sor a somogyi megyeszékhelyen.
Könyv

Nyáry Krisztián: Nem a politika, hanem az olvasó fogja eldönteni, milyen könyvet vesz a kezébe

A Líra Könyv Zrt. kreatív igazgatója szerint hiába erőlködnek a jobboldali, kormánypárti ideológusok, nem lehet az olvasók nélkül lecserélni az irodalmi kánont. És végső soron nem számít az író politikai beállítottsága, csak az, hogy milyen szöveget írt.
Jazz/World

Aretha Franklin a halálán van

Külföldi sajtóértesülések szerint a soul királynője nagyon beteg, családja detroiti otthonában az ágya köré gyűlve virraszt érte.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Vizuál mesterségek ünnepe

Mesés mesterségek őrzői

Augusztus 17-20. között 32. alkalommal rendezik meg a Mesterségek Ünnepét a Budai Várban, ahol nyolc ország, köztük Irán népművészei is bemutatkoznak. Rubovszky Éva, az iráni programok szervezője mesélt lapunknak a több ezer éves perzsa civilizációról és annak tárgyi kultúrájáról.
Vizuál Ostrom

Magyar alkotó filmje is esélyes a Diák Oscarra

Kovács István Ostrom című diplomafilmje a nemzetközi fikciós rövidfilm kategóriában jutott be a jelöltek közé.
Vizuál street art

24 óra alatt eltűnt a legújabb utcai Banksy-mű

Az egyik legismertebb kortárs művész minden munkájának feltűnése eseményszámba megy. Ilyen hamar viszont ritkán tűnnek el alkotásai.
Vizuál frida kahlo

Válaszolt a mexikói követség a Frida Kahlo-kiállítást ért támadásra

„Frida Kahlo: kommunista, trockista, de mindezek előtt, művész” – szögezi le David Nájera nagykövet a Magyar Időkben megjelent cikkre reagálva. A lapban támadott kiállítást már ez első héten tízezer látogató tekintette meg.
Vizuál british múzeum

Már a Húsvét-szigetekről is támadják a British Museumot

A Húsvét-sziget őslakos közösségei egy egyedülálló moai szobrot szeretnének visszakapni a múzeumtól. A szobrot a britek még 150 éve vitték el a Chile partjaitól 3500 kilométerre lévő szigetről, hogy Viktória királynőnek ajándékozzák.