Orbán

Szívből szeretni

2006.01.20. 00:00

Programkereső

A Budapesti Operettszínház Valentin-napi musicalgálája ezzel a címmel kerül színpadra 2006. február 5-én délután háromkor és este hét órakor a Budapest Kongresszusi Központban.
f0c88cea-31ac-47e0-84db-93d523be30e7

Valentin-nap a szerelem napja. E jeles alkalomra a musicalirodalom legszebb szerelmes dalai, duettjei csendülnek fel a Budapesti Operettszínház „Szívből szeretni” című nagyszabású musicalgáláján. A műsorban részletek hangzanak el a Rómeó és Júlia, a Rudolf – Az utolsó csók, a Menyasszonytánc, A Szépség és a Szörnyeteg, a Mozart!, az Elisabeth, a Jézus Krisztus Szupersztár, a Hair, a Hegedűs a háztetőn, a La Mancha lovagja és a West Side Story című musicalekből.

Fellépők: Janza Kata, Szinetár Dóra, Siménfalvy Ágota, Kékkovács Mara, Náray Erika, Dolhai Attila (csak a délutáni előadáson!), Bereczki Zoltán, Mészáros Árpád Zsolt, Szabó P. Szilveszter, Németh Attila, Földes Tamás. Közreműködik: a Budapesti Operettszínház Musical Együttese. Az est művészeti vezetője Kerényi Miklós Gábor.

(Jegyek már országszerte kaphatók a Ticket Express irodákban, valamint a www.tex.hu oldalon, és a Budapesti Operettszínház Szervezési Osztályán.)