József, Bánk

Folytatódik az Operacsillagok Klub

2006.03.24. 00:00

Programkereső

Gulyás Dénes Liszt-díjas, érdemes és kiváló művész lesz az Operacsillag Klub vendége március 28-án este nyolc órától a budapesti Zsolt Udvar Pódium-termében.
5c1d62da-3483-4722-a6cd-92554e1caee1

A havonta egyszer megrendezett klubestek keretében Őszy-Tóth Gábriel, az Operacsillagok 2004-ben és 2005-ben megrendezett gálakoncertjeinek producere, az Operacsillagok függöny mögött című interjúkötet szerzője az operaszínpadok ünnepelt magyar csillagaival beszélget. Az egyórás, kötetlen beszélgetéseken a művészek történeteket mesélnek, és eléneklik kedvenc dalaikat, amelyeket Balla Ibolya kísér zongorán. A műsor végén a közönség megismerkedhet a művészek kedvenc ételeivel is.

Az Operacsillagok Klub áprilisi vendége Gregor József, a májusi pedig Pitti Katalin lesz, míg júniusban Kiss B. Atillával beszélget az "Operacsillagos estek" házigazdája, akinek a tavaly elkezdett beszélgetéssorozat folytatásával az a célja, hogy tovább népszerűsítse az opera műfaját, s hogy új híveket szerezzen neki. A klub rendezvényeire mostantól kezdve a belépés díjtalan – ezzel is azt kívánják elősegíteni, hogy az opera rajongói eljuthassanak e rendezvényekre.