Ervin

Elmarad Pavarotti koncertje

2006.07.17. 00:00

Programkereső

Az augusztus 19-re tervezett budapesti koncertet az énekes egészségi állapota miatt kellett elhalasztani. Július elején hasnyálmirigy-daganatot diagnosztizáltak a 70 éves művésznél.
0ee9e2f8-c484-43df-bd45-633b7be755dd

Luciano Pavarotti tavaly jelentette be visszavonulását, s búcsúzóul még egyszer visszatér szeretett városaiba. A koncertsorozatnak a Farewell Tour nevet adta. A turnét tavasszal egyszer már fel kellett függeszteni az énekes hátfájása miatt. Nagy-Britanniában július elején azonban rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak az orvosok. Az olasz művészt aztán New Yorkban sikeresen megoperálták.

Orvosai szerint Pavarotti jól van, de idén már nem vállalhat több fellépést. Az énekes várhatóan 2007-ben fejezi be a koncertsorozatot. A Megakoncert 2006 – amely kifejezetten a budapesti koncert-állomásért jött létre – megpróbál egy olyan produkciót létrehozni, amely kárpótolja a közönséget az elmaradt élményért. A szervezők világsztárokat és magas színvonalú előadást ígérnek.

Az előre megvásárolt jegyeket vissza lehet váltani, illetve a „pótkocertet” lehet vele megtekinteni. Természetesen a zenebarátok eltehetik azt a 2007-es hangversenyre is, ahol már remélhetőleg az egészséges, életvidám Pavarotti fogja szórakoztatni a közönséget a Puskás Ferenc Stadionban.