Emma

A titokzatos tenor: Rolando Villazón

2006.07.18. 00:00

Programkereső

Pavarotti helyett Placido Domingót hozza el a magyar közönségnek a Megakoncert 2006, az augusztus 19-én elmaradt esemény szervezője. Tegnap este hozták nyilvánosságra a másik tenor nevét, aki augusztus 24-én Domingo mellett lép majd fel.
5b5533b4-51b3-4820-9cd0-9e07b0db57ba

Rolando Villazón,a mexikói származású tenorista a Metropolitan Operában, Bayerische Staatsoperben, a Hamburgische Staatsoperben, az Opéra Bastille Párizsban vagy a Covent Garden Operában is sikeresen szerepelt már. Repertoárja részét képezik a következő szerepek is: Nemorino (Szerelmi bájital), Rodolfo (Bohémélet), Don Carlos, valamint Don José (Carmen).

Luciano Pavarotti váratlan operációja miatt a koncerten a híres tenorista, Placido Domingo lép majd fel. A magyar közönség várhatóan egy igazán különleges produkciót fog látni a színpadon, melynek részleteiről a szervezők még nem nyilatkozhatnak. Annyit azonban elmondtak, hogy a különleges programot maga Placido Domingo állítja össze.

Domingo menedzsere, Nicholas Marko elmondta, hogy a tenorista a magyarországi fellépést a váratlanul kialakult helyzet, a magyar közönség és barátai miatt vállalta. Placido Domingót a magyarországi közönség szinte biztos, hogy most hallhatja utoljára élőben énekelni.