Eszter, Eliza

Interaktív operadélelőtt általános iskolásoknak

2007.04.20. 00:00

Programkereső

Május 4-én, pénteken délelőtt az iStyle operaórát rendez az Operaházban, általános iskolások számára. A rendezvény Mozart A varázsfuvola című művét járja körül.
1ca0d622-c8a8-420a-9cc1-30698ed885b2

A rendhagyó operadélelőtt az alábbi részekből áll: operalátogatás, a saját készítésű jelmezek próbája, rendhagyó operaóra vetélkedővel és interaktív játékokkal, fotózás, ajándékozás.
A rendhagyó órákat Szvétek László az Operaház magánénekes művésze és Meichl Mátyás az Apple munkatársa együtt vezetik. A program során Mozart operájának ismert Papageno és Papagena kettőse is elhangzik az Operaház nagyszerű művészei, Molnár Zsolt és Sáfár Orsolya előadásában, Köteles Géza karmester közreműködésével.

A sikeresen felkészülők jutalmakat kapnak: operabérleteket, iPod Shuffle mp3 lejátszókat, operajegyeket, CD lemezeket és pólókat. A rendezvényre regisztráló, de azon személyesen nem résztvevő csapatok is nyertesek lehetnek.

A programra online regisztrációval lehet jelentkezni, április 18. és április 27. között. Regisztrálni kizárólag a lenti honlapon lehet, más jelentkezési formát (e-mail, telefon, levél) nem fogadnak el! A regisztráció és a program minden része (az útiköltséget kivéve) ingyenes.

Az iskolákból 4 fős csapatok (akár több is) és az őket felkészítő (és kísérő) tanár jelentkezhet. Kizárólag 5. és 6. osztályos diákok jelentkezését várják. A rendezvény honlapján a részletes program mellett minden fontos információ megtalálható.