Mátyás

Jelszó: "Otthont adunk"

2007.08.07. 00:00

Programkereső

A Bakelit Multi Art Center pályázatot hirdet 2007/2008-as színházi évadára független, alternatív, illetve struktúrával nem rendelkező társulatok számára, már bemutatott előadásaik továbbjátszására. A már évek óta az L1 Független Táncművészek Társulása befogadójaként működő színházi tér most a prózai és zenés színházak felé is kitárja kapuit.
16ef3df1-49c8-4956-89d4-248bdb7bf7a6

Míg az L1 Táncművek kortárs táncosok körében hirdetett meg a Residency-programot, a Bakelit M. A. C. az alábbi feltételekkel kívánja segíteni a kiválasztott tehetséges prózai és zenés társulatokat.

Amit a nyertes pályázók számára biztosítanak: az előadás(oka)t megelőző napokban próbalehetőség, technikai beállás; a nézőtér, illetve játéktér igény szerinti beépítése; a díszletek, kellékek, jelmezek biztonságos tárolása; fény- és hangtechnika; korlátozott számú technikai személyzet; promóció a színház honlapján, valamint a színház szórólapjain; a bevétel később megállapított hányada.

Amit a pályázóktól várnak: kitöltött – a színház honlapjáról letölthető – pályázati adatlap; a pályázott előadásról készített videofelvétel (amennyiben van); az előadásról készített fotókat tartalmazó adathordozó (amennyiben van). Azon produkciók jelentkezését is várják, amelyek számára elengedhetetlen az akadálymentesített színház, nagy belmagasságú teret igényelnek, és amelyek nem kaptak pályázati támogatást.

Első beérkezési határidő: szeptember 15.

(A jelentkezéseket: a bajzak@bakelitstudio.hu e-mailre vagy a 1097 Budapest, Soroksári út 164. XVIII. épület levelezési címre várják. Jelszó: "Otthont adunk". Információ: (70) 589-6508)