Sándor, Ede

Öt éves a Főnix Csarnok

2007.09.29. 00:00

Programkereső

Dr. Bubóval, az Operaház Fantomjával és számos hazai és külföldi művész fellépésével ünnepli fennállásának 5. évfordulóját szeptember 29. és november 19. között a debreceni Főnix Csarnok.
8f9df0a7-043f-40c7-88fe-1d1d8281e253

Az 5. születésnap másfél hónapon át tartó ünneplése a Dr. Bubó című családi musicallel indul, amely az idén nyáron debütált a budapesti Papp László Sportarénában, története és figurái pedig már ismerősek lehetnek mindenkinek a rajzfilmsorozatból. A zenés színpadi változat szereplői között olyan hazai előadók szerepelnek, mint László Boldizsár, Józsa Imre, Falusi Mariann, Bebe, Zoltán Erika, vagy a Debrecenből elszármazott Magyar Attila és Hajdu István "Steve". Ezt követően, október 6-án már a Madách Színházban is nagy sikerrel játszott Az Operaház Fantomja című musical koncert változatát nézheti meg a közönség, a Fantom szerepében Miller Zoltánnal, illetve a Christine-t alakító Fonyó Barbarával.

Két évvel ezelőtt még Budapesten adott koncertet, az idén, november 7-én este héttől Debrecenben lép fel, és hallattja rekedtes, jellegzetes hangját a 40 éve pályán lévő Joe Cocker. Legújabb, a Hymn 4 My Soul című lemezét mutatja be a születésnap alkalmából, melyre olyan hírességek dalait énekelte fel, mint Stevie Wonder, George Harrison, vagy Bob Dylan.