Lázár, Olimpia

Operett! Operett?

2008.03.25. 00:00

Programkereső

Te rongyos élet, Éjjel az omnibusz tetején, Vágyom egy nő után, Hejhó, Jaj, cica – ezek és más varázslatos operettslágerek szerepelnek a hangverseny műsorán. De! Igen, van egy "de"! Az előadás címének kérdő- és felkiáltójelét is komolyan kell vennünk, mert a határozott állítás és a kérdés egyaránt igaz lesz.
b54dad2a-6e53-4111-9225-d34ddd5c17ff

Valóban elhangzanak ugyanis a ma már hungarikumnak számító műfaj, az operett méltán világsikerű slágerei, ám közülük sok ezúttal nem a megszokott módon kerül a közönség elé. Az április 20-i estén Tangolitát és a Carambolinát például latin-amerikai zenekar, az Oh, Mister Blue-t jazzband játssza majd, és a nézőknek még nagyon sok további izgalmas zenei meglepetésben lesz részük.

(2008. április 20. 20:00 Művészetek Palotája - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem (Budapest) - Operett! Operett?; km.: Adagio, Balogh Kálmán Gipsy Cimbalom Band, Behumi Dóra, Kozma Orsi, Váczi Eszter, Farkas Róbert, Fassang László, Hot Jazz Band, Nemes Percussion Group, Palya Bea és együttese, Péterfy Bori & Love Band, Rálik Szilvia, Ricardo Salsa Club, Solti György Fúvósegyüttes, Trio Midnight, Unicum Laude, Vadász Dániel, Zsoldos Bálint; ötlet, rend.: Böhm György)