Klaudia

Férfi és Nő - I. forduló

2008.12.01. 00:00

Programkereső

Hét Kossuth-díjas művész neve fémjelzi a Férfi és Nő koncertsorozatot, amely 2008 folyamán 14 állomásos, teltházas országos turné után szeptember elején négy Művészetek Palotájában megrendezett koncerttel zárult. A különleges szeptember 3-i zenei est rögzített változata már megjelent CD-n és DVD-n is. Játsszon a Fidelióval, és nyerje meg a CD-t!
47974cc6-e6a4-4b3d-9bf9-4c409f1850ff

Básti Juli, Cserhalmi György, Kulka János és Udvaros Dorottya énekelnek mindenről, ami megtörténhet férfi és nő között. A CD-n Dés László és Bereményi Géza szerzeményei hallhatók, melyeknek egy részét eredetileg a művészek a '80-as, '90-es években megjelent albumaikon énekelték. A régi, jól ismert slágereken kívül a Dés-Bereményi szerzőpáros erre az alkalomra vadonatúj dalokat is írt a négy színésznek. Az azóta már legendássá vált dalok egy országos koncertturnén elevenedtek meg, most pedig CD és DVD formájában is hallhatóak az új szerzeményekkel együtt.

A lemezen olyan klasszikusok hangzanak fel, mint a Vetkőzés, a Tíz kicsi bűnjel vagy épp a Botladozva. A művészek három-négy szóló dalon kívül duetteket is énekelnek, valamint felcsendül A szerelemről és az Emlékem vagy című dal négyük előadásában. Dés László, a dalok szerzője minden számban jelen van: egyrészt csodás szaxofonszólókkal, másrészt mint zongorista, sőt, néhány dalát saját maga adja elő, így énekesként is köszönthetjük, valamint ő a produkció zenei vezetője.

Nagyon sok zeneszerető régi vágya valósult meg ezzel a koncert sorozattal, és szakértők véleménye szerint az utóbbi évek legjobb produkcióját hallhatjuk a CD-n és a DVD-n. „Royal flush” - ahogy egy kritikus írta a produkcióról. Betudható ez a remek daloknak és szövegeknek valamint a 4 színész kitűnő előadásának.

Kérdésünk: Melyik fővárosi színházban látható decemberben a Férfi és Nő című előadás? (Kérjük, csak a helyes válasz betűjelét küldje el, tehát: A, B vagy C!)

A - Nemzeti Színház
B - Katona József Színház
C - Thália Színház

Ha a helyes válasz betűjelét (tehát A, B vagy C) az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen három szerencsés megfejtőnk megnyerheti a Férfi és Nő CD-t.