Fülöp, Evelin

Musical is meg nem is

2009.05.04. 00:00

Programkereső

Szulák Andrea új lemeze, a Musical is meg nem is eddigi zenés színésznõi pályafutásának összegzése. Az albumon a szívéhez legközelebb álló musicalslágerek csendülnek fel. Játsszon a Fidelióval, és nyerje meg a CD-t!
4222815f-c192-4731-9cf9-4e1571429494

Szulák Andrea rendkívül sokoldalú művész. A mai napig elsősorban énekesnőnek, másodsorban színésznőnek tartja magát, a televíziózás csak ezek után következik a sorban. Színésznőként fellépett a Budapesti Operettszínházban (Funny Girl, Hotel Menthol, Kánkán), a Győri Nemzeti Színházban állandó vendég (Hegedűs a háztetőn, Hello, Dolly!, Hyppolit, a lakáj, Nyomorultak). Jelenleg Veszprémben (Hyppolit, a lakáj), a budapesti Játékszínben (A kaktusz virága) és a Magyar Színházban (Mi jöhet még?) játszik. A lemez dalai ezekben a darabokban hangzanak el egyetlen szám kivételével: a Chicago Morton mamájának szerepét kislánya, Rozina érkezése miatt kellett lemondania, ám mivel régi álma volt a karakter megformálása, mindenképp szerette volna, ha a lemezre felkerül a dal. Bónuszként egy kifejezetten Szulák Andreának írt szerzemény, Bolba Tamás és Szente Vajk Ugye, színház volt? című műve hallható a CD-n.

A Musical is meg nem is tartalma:

All That Jazz (Chicago)
Hello, Dolly! (Hello, Dolly!)
Csak cha-cha-cha (Hotel Menthol)
Te mindig lázba hozol (Mi jöhet még)
Morton Mama dala (Chicago)
Érzés (Funny Girl)
Szeretsz engem? (Hegedűs a háztetőn)
Hajnal, alkony (Hegedűs a háztetőn)
Nap és éj (De-Lovely)
Ma kedvem volna valakihez (A kaktusz virága)
Jamaikai trombitás (A kaktusz virága)
Ugye, színház volt?

Kérdésünk: Szulák Andrea Boldogság, gyere haza című előző lemezén melyik énekesnő legendás dalait énekelte? (Kérjük, válaszát ne foglalja mondatba! A válasz mezőbe csak a helyes megfejtés betűjelét írja, tehát A, B vagy C!)

A - Cserháti Zsuzsa
B - Koncz Zsuzsa
C - Kovács Kati

Ha a helyes választ az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen három szerencsés megfejtőnk nyereménye egy-egy Musical is meg nem is CD.