Emma

Tizenegy perc - rapid játék

2010.05.31. 16:01

Programkereső

Last minute játék: nyerjen jegyet a Tizenegy perc című musical ősbemutatójára, június 2-ára a Thália Színházba!

Paolo Coelho 11 perc című regényét Gerendás Péter és Pozsgai Zsolt írták zenés színpadra.

A világsikerű mű főszereplője, Maria fél a szerelemtől, fél a csalódástól, Önmagát és a szerelmet keresi. Ő egy tiszta, naiv, lelkes, fiatal brazil lány, aki szajhaként is angyali, és jellemének változása semmiképpen nem az elkeseredés felé halad. Amikor valami rossz történik vele, vagy ha valamire rájön, hogy mit csinál rosszul, akkor már másnap levonja a tanulságot és változtat. Folyamatosan filozofál, naplót ír, elemzi önmagát és a környezetét, a férfiakat, az életet. Persze hibázik, elbukik, fél, de nem keseredik meg, egyre bátrabb, egyre jobban vállalja önmagát.

Június 2. 19:00 - Thália Színház - az Új Színház és a Thália Színház előadása

Színpadi adaptáció: Pozsgai Zsolt; zene: Gerendás Péter; jelmez: Velich Rita; koreográfia: Sárközi Gyula; díszlet, rend.: Szikora János; szereplők: Gubás Gabi/Valentin Titánia, Balogh Anna/Földes Eszter e.h., Sztárek Andrea, Száraz Dénes, Haumann Máté, Papp Zoltán, Almási Sándor, Galkó Balázs

11 perc - Balogh Anna, Gubás Gabi (Thália Színház - fotó: SzoFi)
11 perc - Balogh Anna, Gubás Gabi (Thália Színház - fotó: SzoFi)

Ha június 1-jén 23:00-ig helyesen válaszol kérdésünkre, sorosoláson vesz részt, melyen egy szerencsés olvasónk két jegyet nyer a díszbemutatóra! Kérjük, csak az játsszon, aki valóban el tud menni az előadásra!

A nyertest 1-jén este 11 óra 11 perckor értesítjük e-mailben.

Kérdésünk: Melyik költő verseit zenésítette meg Gerendás Péter?

A játékban csak regisztrált felhasználóink vehetnek részt a bejelentkezést követően.