Márk

Musical a jazzklubban

2010.06.07. 14:17

Programkereső

Egy estére beköltözik a Broadway a Budapest Jazz Clubba: június 14-én remek előadók tolmácsolásában a legnépszerűbb darabok slágerei csendülnek fel. Játsszon a Fidelióval és nyerjen két jegyet a estre!

A Chorus Line, a State Fair, A király és én, a South Pacific, a Secret Garden, Az operaház fantomja, A nyomorultak, a Jekyll & Hyde, a Hans Christian Andersen, a West Side Story a musicaltörténet legnagyobb hatású darabjai közé tartoznak, a premierek óta a dalok pedig szinte önálló életre keltek. Ami nem is csoda, hiszen a szólók, duettek és együttesek mindegyike -drámaiságuk, humoruk és a bennük sűrített érzelmek miatt - remekül színpadra állítható. Ezt fogja bizonyítani a Budapest Jazz Clubban június 14-én látható Egy este a Broadwayn is, ahol a minimalista díszletben a hangsúly a dalokra és az előadókra kerül.

Egy este a Broadwayn
Egy este a Broadwayn

2010. június 14. 20:00 - Budapest Jazz Club

Egy este a Broadwayn

Km.: Kathleen Sasnett, Roger Sasnett, Joseph Sasnett, Ben Sasnett, Katie Stickney, Natasha Maskaly, Paul McShee, Allison Mion, Laura Green, Sarah Harmonay, Sarah Swann, Camila Henderson, Todd Sutter, Kristen Phillips, Kyleigh Grim, Amanda Drahos, Johanna Fincher, Pat Williams, Brigitta Weger

Kérdésünk: Az est műsorán szereplő musicalek melyik szövegét írta a musical pápájának is nevezett Stephen Sondheim, aki idén ünnepelte 80. születésnapját?