Konrád

Fidelio Klasszik

2010.06.08. 15:00

Programkereső

Ezen a héten Vass Lajos, Bazsinka Zsuzsanna, Eredics Gábor és Hollós Máté lesz Zsoldos Dávid vendége pénteken délután öt órától a Székely Bertalan teremben, a Klasszik Rádió nyilvános felvételén.
Klasszik Rádió-logó
Klasszik Rádió-logó

A kizárólag klasszikus zenét játszó rádió, a Klasszik Rádió 92.1 Fidelio Klasszik című magazinműsorának eheti vendége Vass Lajos, az Operaház főigazgatója, Bazsinka Zsuzsanna operaénekes lesz, aki június 19-től A szicíliai vecsernye Elenájaként lép a színpadra. Mikrofonhoz ül Hollós Máté zeneszerző, a Hungaroton Records ügyvezető igazgatója és Eredics Gábor, a Kós Károly ÁMK igazgatója is. A műsor felvételére június 11-én délután öt és hét óra között kerül sor az Operaház Székely Bertalan termében, ahol Zsoldos Dávid, a Fidelio.hu alapítója kérdezi a meghívottakat - nem csak a klasszikus zenéről.

A nyilvános felvétel ingyenesen látogatható. A sok hallgatnivalóval fűszeretett beszélgetést szombaton kilenc és tizenkét óra között hallhatják majd a Klasszik Rádió 92.1 hallgatói, az ismétlésre vasárnap este hét órától kerül sor.

www.klasszikradio.hu