György

Dóm téri My Fair Lady

2010.06.15. 16:49

Programkereső

Július 2-án indul a Szegedi Szabadtéri Játékok évada. Játsszon a Fidelióval, és nyerjen jegyet a nyitó produkcióra!

Ki ne ismerné annak a virágárus lánynak a történetét, aki az előadás közben egy átváltozáson megy keresztül és a rút kiskacsából hattyúvá változik, s közben elcsavarja a megrögzött agglegény professzor szívét? A Szegedi Szabadtéri Játékok idei évadának első produkcióját, a My Fair Ladyt Novák Eszter rendezi, aki most debütál a nyaranta színházzá varázsolt Dóm téren. A rendezőnő koncepciójában az erőteljes tömegjelenetek, látványos show-elemek a meghatározók, amire alkalmat is adnak a darabbak látható színes forgatagok, a piactéri, grandiózus báli és lóversenyjelenetek.

Gálvölgyi János, Széles László, Venczel Vera
Gálvölgyi János, Széles László, Venczel Vera

A musicalek klasszikusában Tompos Kátya, Széles László, Venczel Vera, Gálvölgyi János, Bezerédi Zoltán és Szabó Kimmel Tamás szerepel. Az előadáson lehetőséget kapnak a fiatalok is, hiszen a produkció rendezőjének - aki a Színház- és Filmművészeti Egyetem zenés színész szakát vezeti - osztálya is fellép. Érdekesség, hogy az előadás koreográfusa, a rendező testvére, Novák Péter lesz, akit a Dózsa című tánckrónika címszereplőjeként is láthatnak a Szabadtérin.

A Szegedi Szabadtéri Játékok idei évadának első produkcióját, a My Fair Ladyt júliusban öt alkalommal láthatják a Dóm téren.

Kérdésünk: Kit alakít a Szegedi Szabadtéri My Fair Ladyjében Tompos Kátya?

Ha a helyes választ június 22. éjfélig megjelöli, sorsoláson vesz részt, amelyen egy helyes megfejtőnk két jegyet nyer a július 3-i előadásra.

A játékban csak regisztrált felhasználóink vehetnek részt a bejelentkezést követően.