Márk

Dóm téri opera-operett gála

2010.07.12. 08:00

Programkereső

Miklósa Erika lesz a Szegedi Szabadtéri Játékok július 24-i opera-operett gálájának sztárvendége. Játsszon a Fidelióval, és nyerjen belépőjegyet az előadásra!
F0FA2C53-C189-4BE1-A81A-46757CF7258D

A legkedveltebb opera és operett melódiákat, a két műfaj zeneirodalmának esszenciáját a sztárvendég Miklósa Erika világjáró operadívánk és népszerű előadók közreműködésével hallhatja a közönség. Áriák, duettek, tercettek, látványos táncok és szemet gyönyörködtető látványvilág várja a nézőket július 24-én a Dóm téren. A gálán olyan népszerű melódiák is elhangoznak majd, mint a Marica grófnő, Csárdáskirálynő, Bál a Savoyban, Cigányszerelem, A víg özvegy, a Bánk bán, a Traviata, a Carmen, A varázsfuvola, A sevillai borbély vagy a Parasztbecsület részletei. A sztárvendég, Miklósa Erika mellett a Gála fellépői Kállay Bori, Oszvald Marika, Kalocsai Zsuzsa, Fischl Mónika, Kékkovács Mara, Bódi Barbara, Boncsér Gergely, Kerényi Miklós Máté, Vadász Dániel, Vadász Zsolt, Csere László, Peller Károly, Faragó András és az Operettszínház tánckara.

Kérdésünk: Kinek a rendezésében kerül színre az Operett-opera gála?

Segítségképp annyit, hogy a rendező a Dóm téren tavaly a Cigányszerelem című operettet vitte színre.

Ha a helyes választ július 18. éjfélig megjelöli, sorsoláson vesz részt, amelyen egy helyes megfejtőnk két jegyet nyer a július 24-i előadásra.

A játékban csak regisztrált felhasználóink vehetnek részt a bejelentkezést követően.