Géza

Premier: Prima Donna, avagy a Balaton csillaga

2010.12.20. 09:24

Programkereső

Pikáns zenés road-show a Karinthy Színházban december 31-én. Aki szerette a Priscilla, a sivatag királynőjének kalandjait, garantáltan jól fog szórakozni.

Egy divatos témájú, lendületes és látványos, speciális hazai helyszíneken játszódó, magyar dalokkal fűszerezett eredeti új zenés játék. A darab műfaji meghatározása különleges, de utal a történet jellegére is: pikáns zenés road-show. Három transzvesztita-művész, Madonna, a sikeres, de idősödő travisztár, Mici, aki a családi életet választotta a színpad helyett és az ifjú Sziszi, akiben a két rutinos színpadi róka meglátja a tüzet, a tehetséget, egy sikeres turné reményében útnak indulnak.

Elkísérjük őket az utazásukra, amelyen végigjárják Magyarország vadregényes tájait, és megérkezünk velük Badacsonytördemicre. Láthatjuk a "show" látványos részleteit, felcsendülnek ismert slágerek, és megismerkedünk hőseink kalandos történetével. Végül az is kiderül: sikerül-e változtatni a sorsukon, folytathatják-e a karrierjüket, az eddigi életüket...

2010. december 31. 20:00 - Karinthy Színház

Prima Donna, avagy a Balaton csillaga

Szerző: Czeizel Gábor, Vajda Anikó
Rendező: Czeizel Gábor
Koreográfus: Horváth Henriette
Jelmeztervező: Veréb Dia
Zenei munkatárs: Kádek Heni
Díszlettervező: Iványi Árpád, Major Attila, Czinka Gábor

Szereposztás

Madonna: Várnai Szilárd
Mici: Tölgyesy Zoltán
Sziszi: Réti Barnabás
Béla, a bakonyi betyár/Konferanszié: Vizkeleti Zsolt
Lokáltulajdonosnő/Cigányasszony - Yian - Edit: Nagyváradi Erzsébet
Didi - Cigánylány - Muriel: Balázs Andre
Hoteltulajdonos: Szikszai Rémusz