Aladár, Álmos

Premier: Szerelemkoncert (Végtelen szerelem)

2011.02.11. 14:21

Programkereső

Valentin-napi ajándék a Madách Színháztól február 12-től. VIDEÓVAL

A Szerelemkoncertet így ajánlják az alkotók: "Kézfogás, amit nem lehet abbahagyni, aminek nyomát napokig hordjuk a kezünkben. Érzés, ami képtelenül nagy teljesítményekre ösztönöz és még csak nem is tudatosul, hogy megtettük. Bármire képesek vagyunk - megmásszuk a Himaláját, lemegyünk a föld középpontjába. A szerelem az élet nagy ajándéka, és aki nem nyújtja ki utána a kezét, az sohasem élte az életet a maga teljes módján.  Bolondság vagy minden bölcsesség veleje, gyökere és forrása?

A kérdést minden ember föltette már magának, köztük olyanok is, akik versbe, dalba, zenébe és táncba öntötték gomolygó, hullámzó érzéseiket. A szerelemnek szentelt nap örömére válogatást adunk a legnagyszerűbb örökzöldekből, a kultikus Beatles-daloktól kezdve a musicaleken keresztül egészen napjaink egy-egy közkedvelt slágeréig."

2011. február 12. 19:00 - Madách Színház

Szerelemkoncert - Végtelen szerelem

Közreműködik: Gallusz Nikolett, Csengeri Attila, Krassy Renáta, Feke Pál, Mahó Andrea, Homonnay Zsolt, Polyák Lilla, Posta Victor, Kiss Ernő Zsolt, Ködmen Krisztián, László Anikó, Vaszilenko Eugénia

Táncbetétek:

Seregi László-Aram Hacsaturján: Spartacus - Flavia és Spartacus pas de deux

Seregi László-Szergej Prokofjev: Rómeó és Júlia - Gyertyás tánc pas de deux

Betanítja: Sárközi Gyula

Díszlet: Szlávik István

Zenei vezető/karmester: Kocsák Tibor

Jelmez: Weigand Lívia

Dramaturg: Galambos Attila

Rendező: Szerednyey Béla