Eszter, Eliza

Adománygyűjtés a Miskolci Operafesztiválért

2011.04.18. 10:47

Programkereső

Adománygyűjtő akciót indítottak a szűkös pénzügyi keretek közé szorított „Bartók + Verdi 2011” Miskolc Nemzetközi Operafesztivál megrendezésének segítésére.
Bartók+Verdi Miskolci Operafesztivál
Bartók+Verdi Miskolci Operafesztivál

Az Életfa Országos Egészségőrző Programot működtető INS Hungária Kft. ügyvezető igazgatója a Millióval az ország millióiért címen 2011. március 30-án közzétett felhívásában így fogalmaz: „Büszke vagyok arra, hogy a mi országunkban lehetek sikeres vállalkozó, és módomban áll tenni azért a közös ügyért, amiért már annyian tettek nagy elődeink közül.  Feladatomnak érzem hazánk közös értékeinek felkutatását és ismertté tételét a lakosság számára. Remélem, ezzel Ön is egyetért velem! Ezért kérem, tegyük meg a felajánlásunkat a magyar kultúra felvirágoztatásáért. Támogassuk egy-egymillió forinttal a „Bartók + ..." Miskolci Nemzetközi Operafesztivált, Magyarország tízmilliós lakossága érdekében! Az első egymillió forintot én ajánlom fel."

A Miskolc és az ország egyedi kulturális értékének tartott Miskolci Operafesztivált az áldozatkész mecénások a következő számlaszámra eljuttatott felajánlásaikkal támogathatják:

Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft., 3525 Miskolc, Déryné u. 1. - OTP 11734004-20444172

A Miskolci Operafesztivál támogatóit a fesztivál honlapján és kiadványain egyaránt feltünteti.