Konstantin

Siménfalvy Ágota új oldaláról mutatkozik be

2011.05.25. 13:47

Programkereső

2011. május 26-án, csütörtökön este Zenés Pódium Esten lép fel Siménfalvy Ágota a Budapesti Operettszínház Csillártermében. A beszélgetős műsorban olyan dolgokat tudhatunk meg a művésznőről, amelyekről eddig még nem hallhattunk...
Siménfalvy Ágota
Siménfalvy Ágota

Siménfalvy Ágota éppen tíz éve tagja az Operettszínháznak, így nagyon örül, hogy pont most kerül sor a beszélgetésre. "Sok mindennel készülök ennek a jubileuminak is nevezhető estemre: fényképekkel, videókkal a gyerekkoromból, televíziós szereplésemből. Inkább azt az oldalamat szeretném megmutatni a nézőknek, amit nem ismernek. Természetesen a színházról, a darabokról is mesélek majd, kiemelve azokat, amelyeket temetünk ebben az évadban, de szó esik az Operett Angyalairól is, és ezek mellett szeretnék mesélni a családomról, a hobbijaimról: a rajzolásról és az asztrológiáról."

A pódiumesteken, a hagyományokhoz híven, vendég is fellép, aki ezúttal Janza Kata lesz. "Hosszú ideje egy színháznál dolgozunk, de sosem voltunk egymás partnerei. Évek óta azonban van egy közös produkciónk, ABBA-slágerekkel szoktunk fellépni. Most is ezeket adjuk majd elő közösen. Egyedül pedig a Sweet Charityből éneklek egy egyveleget, ahogy még sosem hallhatták, és a saját lemezeimről is előadok részleteket."

Második CD-jét hamarosan egy lemezbemutató koncert keretében is szeretné megismertetni a közönséggel Siménfalvy Ágota. Az esemény júniusban lesz, ahol Mészáros Árpád Zsolt is fellép. "Nagyon boldog vagyok, hogy megvalósul a koncert, mely egy igazi show lesz! Mindenki segít, aki tud, barátok, ismerősök, hogy életre keljenek a dalok."

A napokban pedig az Ibusár című huszerett búcsúelőadását játssza a művésznő. S hogy mire számíthatnak a nézők az utolsó két alkalommal? "Nagyon készülök a darabtemetésre, úgy hallottam, minden előfordulhat majd, ami humor. Lesznek különleges zenei fricskák is, és mivel eléggé nevetős vagyok, csak azt ígérhetem, hogy azért megpróbálom majd egyben tartani a cselekményt" - árulta el a művésznő.