Emil, Csanád

Vágó Zsuzsi balesete után már a visszatérést tervezi

2011.06.14. 13:39

Programkereső

Jobban van a Miss Saigon női főszerepére készülő Vágó Zsuzsi, akinek kocsija vaddisznóval ütközött az M3-as autópályán, miközben egyetlen pihenőnapján hazafelé autózott. A fiatal művésznő és rokonai szerencsésen megúszták a balesetet, ő pedig a visszatérést tervezi - már e héten.

"A Szép nyári nap vasárnapi előadása után Miskolc felé haladtunk, amikor balról egy vaddisznó rohant az autónak. Megpördültünk, majd az árokban landoltunk. Szerencsére nemigen szokott úrrá lenni rajtam a pánik, s már lelkileg és mentálisan is sikerült földolgoznom a történteket. Azonnal felismertem a helyzetet, s én nyugtattam a többieket, hogy nemsokára megérkezik a segítség. Azóta ők is jobban vannak. Az igazság az, hogy jobban megviselt, hogy előadást kellett lemondanom..." - mondja Vágó Zsuzsi. A színésznő szerencsésnek tartja magát abból a szempontból, hogy talán a szakmája miatt jobban bele tud helyezkedni egy szituációba, mivel a színházban szélsőségeket is el kell játszania.

Vágó Zsuzsi - Miss Saigon-meghallgatás, 3. forduló
Vágó Zsuzsi - Miss Saigon-meghallgatás, 3. forduló

Zúzódásai, húzódásai ellenére Vágó Zsuzsi mihamarabb szeretne újra színpadra lépni. "Sokat fekszem, pihenek, ezen kívül mindenféle sportkrémmel kenegetem a sérült részeket. Szombaton már mindenképpen színpadra állok, Kecskeméten adjuk elő a Tavaszébredést a Kecskeméti Országos Zenés Színházi Találkozón. Jövő héten pedig visszatérek a Miss Saigon-próbákra is. Az első gondolatom az volt a Saigonnal kapcsolatban, hogy ilyen fájós háttal és vállal hogy emelem föl a gyerekeket. Azt gondolom azonban, hogy az ember jobban és gyorsabban gyógyul, ha azt csinálja, amit szeret. A soproni premierre pedig már három Tamet is tudok majd a kezemben tartani" - nyilatkozta mosolyogva Vágó Zsuzsi, aki egyébként nagyon készül a gigantikus, látványos szabadtéri előadásra, hiszen szerepálma teljesült azzal, hogy ő játszhatja Kimet.

A baleset miatt Vágó Zsuzsi helyett közeli barátnője, Vágó Bernadett áll be az évad két utolsó Szép nyári nap előadásában Juli szerepébe, az ő helyén pedig Szendy Szilvi játszik majd. Reméljük, mihamarabb a színpadon köszönthetjük újra a művésznőt, aki nagyon készül vissza kollégái közé. "Nagyon jólesik, hogy rengetegen felhívtak és üzeneteket küldtek. Meg sem tudom számolni, hány ember érdeklődött a hogylétem felől..."