Hella

Zenés-táncos hétvége a Városmajorban

2011.06.28. 19:45

Programkereső

A 20-as évek Amerikáját idéző dramatikus tánc-show, Kálmán Imre egyik legnépszerűbb operettjének bemutatója és A régi nyár című zenés-sanzonos előadás Nagy-Kálózy Eszterrel - ez július első hétvégi ajánlata a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Június 30-án látható a Maffia Swing 1920. Salik Gyula és Salik Zoltán koreográfiája látványos táncos időutazás a Pilisi Kolibri STE előadásában. A történet szerint matrózok érkeznek a városba, ahol kizsebelik őket a helyi mulató csábos hölgyei. A megszerzett összeget a kisváros maffiafőnökéhez viszik, ám az egyik hölgy, Kate megtetszik Donnak, a maffiafőnöknek, amit nem néz jó szemmel a maffiózó barátnője, Donna...

Maffia Swing
Maffia Swing

Július 2-án Kálmán Imre egyik legismertebb operettjében, A cigányprímásban újra látható a népszerű operettpáros, Szolnoki Tibor és Zsadon Andrea. Szolnoki Tibor ezúttal Rácz Palit, a híres cigányprímást, Zsadon Andrea pedig Irinyi grófnét alakítja A cigányprímásban, amelyet a népszerű házaspár társulatával, az Operettvilág Együttessel mutat be a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A történet Lőrincfalván játszódik, Rácz Pali házában és Estragon gróf párizsi palotájában, az 1900-as években. A produkció rendezője Robert Herzl.

A cigányprímás
A cigányprímás

A Színházi Szemle vendégeként július 3-án Lajtai Lajos-Békeffi István: A régi nyár című zenés előadásával a Komáromi Jókai Színház mutatkozik be a Városmajorban. A régi nyár Nagy-Kálózy Eszter vendégszereplésével egy régi szerelem történetét meséli el, sanzonokkal és énekszámokkal gazdagítva. Az előadás rendezője Méhes László, további szereplői között Majorfalvi Bálint és Tar Renáta is látható.

Nagy-Kálózy Eszter - A régi nyár - Komáromi Jókai Színház
Nagy-Kálózy Eszter - A régi nyár - Komáromi Jókai Színház

A nézők a három előadás bármelyikére június 28. és 30. között 30%-os kedvezménnyel válthatnak jegyet. Az akció nemcsak a Szabad Tér Színház jegyirodájában vásárolt jegyekre érvényes, online vásárlásnál is lehet a kedvezményt érvényesíteni.