Gertrúd, Patrik

Figaro házassága a kertben

2011.07.01. 10:00

Programkereső

Fiatal és tehetséges operaénekesek, egy igazi operaklasszikus és az Óbudai Nyár - ennél nem is kell több a kellemes és tartalmas időtöltéshez.

Almaviva grófék háztartásának különös - szerelmi - ügyeit, azaz Beaumarchais darabját és Mozart operáját még a színházba és operába kevéssé járók is ismerik, ami nem véletlen, hisz mindkettő remekmű. Utóbbit Fehér András rendezésében láthatjuk két alkalommal is, a közreműködők pedig Gaál Csaba, az Armel Operaversenyen döntőjébe jutott Szakács Ildikó, Karácsonyi Linda, Gradsach Zoltán, Gál Gabi, Kecskés Zsófia, Hajdu András, Bánky Mátyás, Sajó Dániel, Lugosi Szidónia, zongorán Holló Mariann kísér.

Szakács Ildikó
Szakács Ildikó

Mozart: Figaro házassága

2011. július 8., 9. 19:00 Óbudai Társaskör kertje

Vígopera magyar nyelven, két részben

Km.: Gaál Csaba (Almaviva gróf), Szakács Ildikó (Rosina grófné), Karácsonyi Linda (Suzanne, a szobalány), Gradsach Zoltán (Figaro, a gróf inasa), Gál Gabi (Cherubino, a gróf apródja), Kecskés Zsófia (Marcellina), Hajdu András (Don Curzio, bíró/Don Basilio), Bánky Mátyás (Bartolo, sevillai orvos), Sajó Dániel (Antonio kertész), Lugosi Szidónia (Barbarina, a lánya), Holló Mariann (zongora)
Rend.: Fehér András