Zelma, Rajmund

Hugh Jackman londoni szólója

2011.07.27. 09:28

Programkereső

A színész jövő februárban kezdi forgatni a brit fővárosban A nyomorultak filmváltozatát. A forgatási szünetekre azonban nem pihenést, hanem szólóesteket tervez.

A valószínű időpontok a vasárnap esték lesznek, a helyszínt még keresik. A színész San Franciscóban és Torontóban már adott önálló estet. Jackman reményei szerint Londonban whiskey lesz a kezében, mint Dean Martinnak, és az is lehet, hogy felhívja a színpadra Robbie Williamst, hogy csatlakozzon hozzá. A tervek szerint a show jövő októberben a Broadway-n folytatódik majd.

Hugh Jackman
Hugh Jackman

Hugh Jackmant tapasztalt színpadi musicalszínész, a londoni közönség legutóbb 1998-ban láthatta a Trevor Nunn rendezte Oklahoma!-ban, a New York-iak szerencsésebbek, ők a The Boy From Oz és az A Steady Rain (magyarul: Jó zsaru - rossz zsaru) produkciókban rajonghatták a következő Jean Valjeant. A Universal és a Working Title koprodukciójában készülő filmmusical rendezője Tom Hooper lesz, aki A király beszédét is rendezte. A szereposztás teljesen nem ismert, egyes hírek szerint Paul Bettany játssza Javert felügyelőt.