Konrád, Tivadar

Máté Péter és Cserháti Zsuzsa legszebb dalai a Városmajorban

2011.08.20. 10:51

Programkereső

Augusztus 28-án, vasárnap 19:30 órától Máté Péter és Cserháti Zsuzsa legszebb és legismertebb dalai csendülnek fel a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Legyen a Fidelio vendége az előadáson!

A tavalyi nagysikerű margitszigeti koncert folytatásaként az idén a Városmajori Szabadtéri Színpadon kerül sor az Egy darabot a szívemből című emlékkoncertre, részben új előadói gárda közreműködésével. Máté Péter és Cserháti Zsuzsa dalaival augusztus 28-án búcsúzik a 2011-es Budapesti Nyári Fesztivál.

Cserháti Zsuzsa-Máté Péter-est
Cserháti Zsuzsa-Máté Péter-est

A két felvonásból álló esten Máté Péter eredeti zenekara, a Főnix kíséri az énekeseket, fúvósokkal kiegészítve, Ruff Tamás vezényletével. A műsor első részében Máté Péter slágerei - Elmegyek, Egy darabot a szívemből, Hull az elsárgult levél, Azért vannak a jó barátok...  - hangoznak el Csonka András, Vastag Tamás és Szomor György előadásában. A második részben Cserháti Zsuzsa örökzöld dalaiból ad elő válogatást Fehér Adrienn, Fésűs Nelly és Jónás Andrea. Felcsendül többek között a Porsche szerelem, az Édes kisfiam, a Kicsi gyere velem és a Hamu és gyémánt.

Kérdésünk: Melyik előadó énekelt együtt Cserháti Zsuzsával?

A helyesen válaszolók közül hárman lehetnek a Fidelio vendégei az augusztus 28-i előadáson.

Jegyek országosan kaphatók az ismert jegyirodákban. Jegyvásárlás kezelési költség nélkül online: szabadter.jegy.hu, személyesen a Szabad Tér Jegyirodában (Nagymező u. 68.) vagy a helyszínen. Rendelés telefonon: 06 1 / 301 01 48