Eleonóra

Érdekelné egy csók és más semmi?

2011.10.28. 21:28

Programkereső

Játsszon a Fidelióval és legyen vendégünk Esiemann Mihály, Halász Imre és Békeffi István zenés komédiájának november 10-i előadására!

Dr. Sáfrány ügyvéd legszívesebben válóperes ügyeket vállal: ügyfelei főleg tehetős asszonyok, akik vagy válni akarnak, vagy pont ellenkezőleg, nem akarnak válni. Az ügyvéd bármire kész egy jó perért, szenvedéllyel űzi szakmáját - ha már ő maga nem válhat el a feleségétől, legalább mások szabadulhassanak a házasságuktól. Feleségének barátnője, a fiatal és roppant csinos Annie felkeresi dr. Sáfrányt, ám az ő ügye egészen elképesztő, s az indok és a bizonyítékok egy igen különös válópert sejtetnek. A válóperek és az apasági kereset, a családi és más családok életének bonyodalmai fergeteges vígjátékká dagadnak, mindenkinek akad párja és a gyereknek új papája vagy inkább mamája? A kulcs az ismeretlen Schőn Tóni kezében van.

Egy csók és más semmi - Eszenyi Enikő és Kern András
Egy csók és más semmi - Eszenyi Enikő és Kern András

Egy csók és más semmi? Kizárt dolog, ha egy Eisemann-operettről van szó. Akkor ugyanis biztosan vannak még jócskán remek figurák, fantasztikus slágerek, sok szerelem, naivitás és finom irónia. Minden ami egy igazán jó zenés darabhoz kell. Eisemann örök klasszikusa a pesti operettnek, szinte minden generációnak megvan a maga kedvenc Eisemann-operettje: a Vígszínházban is kirobbanó sikerrel játszották a Fekete Pétert. S itt az újabb szeretnivaló Eisemann-klasszikus: az Egy csók és más semmi, a Vígszínház sztárjaival, Hegedűs D. Géza rendezésében. A Fidelio vendégeként tekintheti meg három olvasónk másodmagával a Vígszínház 2011. november 10-i előadását, amennyiben november 7-ig a helyes választ jelöli meg az alábbi kérdésre: 

Ki játssza Dr. Sáfrány ügyvéd urat?