Bernát, Felícia

Elkezdődtek a Jekyll és Hyde próbái

2012.04.22. 11:49

Programkereső

A Győri Nemzeti Színház és a Szegedi Szabadtéri Játékok koprodukciójában megvalósuló musicalthrillerben Janza Kata, Tunyogi Bernadett és Molnár László játsszák a főszerepet.

Molnár László, a darab rendezője, aki egyben a főszerepet is játssza, az április 17-i győri olvasópróbán elárulta: egy teljesen új produkciót lát majd a közönség, hiszen hatni fog a darabra a Dóm tér hatalmas tere és természetesen az idő múlásával benne is megfogalmazódtak új gondolatok a történettel kapcsolatban. Elmondta: két gyönyörű, eddig nem hallott dallal is bővül az előadás. Miután bemutatta alkotótársait Erkel László 'Kentaur' tervező mágikus doboz mintájára változó, izgalmas színpadképét, a próbateremben felcsendültek a musical ismert dallamai.

Forgács Péter, (a Győri Nemzeti Színház igazgatója), Janza Kata, Tunyogi Bernadett,  Molnár László
Forgács Péter, (a Győri Nemzeti Színház igazgatója), Janza Kata, Tunyogi Bernadett, Molnár László

"Elképesztő volt visszahallgatni a zenét és saját magamat az egy évvel ezelőtti lemezről. Nagyon szép emlékeket hozott elő belőlem" - mesélte el Janza Kata a próba szünetében, majd hozzátett: nagy ajándék a sorstól, hogy újra eljátszhatja ezt a csupaszív, rendkívül szerethető, tragikus sorsú lányt. Tunyogi Bernadett élete egyik legmeghatározóbb előadásának nevezte Jekyll-t, aminek a mai napig rengeteget köszönhet. Elmondása szerint mindannyian nagyon boldogak, hogy ismét szerepelhetnek ebben a darabban. A musicalt az érdeklődők július 6-án, 7-én és 8-án a Szegedi Szabadtéri Játékok keretében tekinthetik majd meg a Dóm téren.