Emil, Csanád

Csillagpor és musical

2012.04.24. 13:00

Programkereső

25 világhírű musical, 33 világságer, 120 művész egy színpadon: ez a StarDust - a Musical Show. Legyen a Fidelio vendége az esten!

A Stardust - a Musical Show egy eddig példa nélküli kezdeményezés, amely a zenés színház történetének legnagyobb slágereit, a Macskák, az Evita, a Miss Saigon, a Chicago vagy a Mamma Mia! musicalek közkedvelt dalait vonultatja fel. A dalok a hazai musicalélet négy jeles képviselője, Mahó Andrea, Szűcs Kinga, Csengeri Attila és Egyházi Géza előadásában, a Várkonyi Mátyás által vezetett Győri Filharmonikus Zenekar kíséretében csendülnek fel. A hangzás mellett a látványos színpadtechnika és a professzionális hangtechnika segíti az élményt. 

Stardust - a musical show
Stardust - a musical show

"Örömmel veszek részt a produkcióban, mert az alkotók és a közreműködők névsora garancia a minőségre, ésegy olyan csapatban dolgozhatok, melynek tagjai nem csak szakmailag állnak közel hozzám, hanem emberileg is" - mondta Csengeri Attila, a Madách Színház színésze. "Mindhárom művész régi barátom és kollégám, akikkel már sok mindent éltem meg. Nagyon szeretek velük dolgozni!"- árulta el Mahó Andrea, akit a Madách Színházban és a Győri Nemzeti Színházban láthat a közönség. "A Stardust Show attól egyedülálló, hogy a musical szerelmesei egy csodálatos estét tölthetnek majd el a kedvenc dalaikat hallgatva, ám a show után mégis egészen új értelmet ad a régi daloknak a friss hangszerelés és előadási stílus, a nagyzenekar és az újszerű látványvilág" - mesélte Szűcs Kinga, a Pesti Magyar Színház művésze. "Pár évvel ezelőtt még álmomban nem gondoltam volna, hogy egy ilyen hatalmas és nívós show szólistájaként állok színpadon" - fogalmazott Egyházi Géza, akit többek között a Vámpírok bálja és a Nyomorultak főszerepeiben láthattak a nézők.

Kérdésünk: Az alábbiak közül melyik nem Andrew Lloyd Webber darabja?

A május 1. éjfélig helyesen válaszoló olvasóink közül öten tekinthetik meg partnerükkel a május 18-i show-t a SYMA Csarnokban.